GRATISTILBUD i LETTERE OG STERKERE – meld deg på innen søndag kl 24.00!

Vil du bli sterkere eller lettere? Mine to onlinekonsepter kan hjelpe deg og nå har jeg kampanje i det konsept som passer for deg. Sjekk ut tilbudene under her og finn link til påmelding.

Vil du bli sterkere generelt?

I STERKERE har jeg kampanje, hvor du kan delta 2 måneder gratis uten binding! Deretter koster medlemskapet 490 kr mnd. Sterkere er for deg som kun ønsker styrketrening og ikke veiledning rundt kosthold. Les mer om STERKERE her

Vil du i stedet bli med i Lettere?

I LETTERE har jeg kampanje hor du kan delta 1 måned gratis uten binding! Deretter koster medlemskapet 790 kr mnd. Lettere er for deg som ønsker å gå varig ned i vekt og/eller gjøre noe med kostholdet og få bedre helse. Du får i tillegg ukentlige styrkeøkter på samme måte som i Sterkere. Les mer om LETTERE her

Meld deg på

innen 28.jan kl 24.00

og delta GRATIS!

I både STERKERE og LETTERE får du gode og faste treningsrutiner på en enkel og motiverende måte – som du også enkelt kan ta med på ferie. Derfor er lett å bli en regelmessig helårstrener og bli glad i styrketrening på denne måten.

Vi trener med enkelt utstyr (håndvekter), du får tilpasset nivå og varierte økter. Dette sørger for plenty av mestring, effekt og selvtillit. Styrketrening sammen i lukket miljø gir dessuten også tilhørighet og glede. Du burde prøve.

Du sparer tid, krefter og stress ved å slippe å dra hjemmefra. Du slipper treningssenter, som du kanskje kvier deg for eller ikke trives på. Du blir sterkere og kommer i form på en fleksibel måte, som passer ypperlig sammen med kondisjonstrening. Du investerer i håndvekter og form du har glede av resten av livet.

Da håper jeg vi trenes, og får tettere kontakt i året som kommer. Gleder meg vilt!

Har du spørsmål, send meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

Ønsker deg en knakende god og sterk treningshøst med oss!

Hilsen Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no
KAMPANJEINNLEGGET

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *