BURSDAGSTILBUD i LETTERE OG STERKERE – meld deg på innen søndag kl 24.00!

BURSDAGSGAVE!! Vil du bli sterkere eller lettere? Mine to onlinekonsepter kan hjelpe deg og i anledning Trines Treningsgledes bursdag 7.april har jeg nå kampanje i det konsept som passer for deg. Sjekk ut tilbudene under her og finn link til påmelding.

Vil du bli sterkere generelt?

I STERKERE har jeg kampanje, hvor du kan delta 2 måneder gratis uten binding! Deretter koster medlemskapet 490 kr mnd. Sterkere passer for alle og er for deg som kun ønsker styrketrening og ikke veiledning rundt kosthold. Les mer om STERKERE her

Vil du i stedet bli med i Lettere?

I LETTERE har jeg kampanje hor du kan delta 1 måned gratis uten binding! Deretter koster medlemskapet 790 kr mnd. Lettere er for deg som ønsker å gå varig ned i vekt og/eller gjøre noe med kostholdet og få bedre helse. Du får i tillegg ukentlige styrkeøkter på samme måte som i Sterkere. Les mer om LETTERE her

Meld deg på
innen søn 7.april kl 24.00

og delta GRATIS!

I både STERKERE og LETTERE får du gode og faste treningsrutiner på en enkel og motiverende måte – som du også enkelt kan ta med på ferie. Derfor er lett å bli en regelmessig helårstrener og bli glad i styrketrening på denne måten.

Vi trener med enkelt utstyr (håndvekter), du får tilpasset nivå og varierte økter. Dette sørger for plenty av mestring, effekt og selvtillit. Styrketrening sammen i lukket miljø gir dessuten også tilhørighet og glede. Du burde prøve.

Du sparer tid, krefter og stress ved å slippe å dra hjemmefra. Du slipper treningssenter, som du kanskje kvier deg for eller ikke trives på. Du blir sterkere og kommer i form på en fleksibel måte, som passer ypperlig sammen med kondisjonstrening. Du investerer i håndvekter og form du har glede av resten av livet.

Da håper jeg vi trenes, og får tettere kontakt i året som kommer. Gleder meg vilt!

Har du spørsmål, send meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

Ønsker deg en knakende god og sterk treningshøst med oss!

Hilsen Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no
KAMPANJEINNLEGGET

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *