Dette er «Trines Treningsglede FEEDBACK»

NYHET: FEEDBACK – treningsveiledning med meg

1.november lanserer jeg lavterskeltjenesten FEEDBACK, der du via chat enkelt kan stille ubegrenset med spørsmål, få treningsveiledning og svar.  MELD DEG PÅ HER (og send mail som opplyst i kvittering.)

Bruk av FEEDBACK kan føre til at du får:

 • bedre treningsresultater
 • mer individuelt tilpasset trening
 • mer treningsglede underveis.

FEEDBACK er et medlemskap som foregår i chat på messenger. Du kan bruke tjenesten som du vil og etter behov. Du kan bruke tjenesten fast og målrettet ved å sende meg ukens treningsrapport hver helg/søndag, og få tilbakemelding i løpet av mandag/tirsdag. Du kan også bruke tjenesten mer spontant/sporadisk og ved behov. Plutselig dukker det opp spørsmål eller behov for å sparre med en trener rundt treningen. Da har du meg! Du får alltid et svar med støtte, gode råd og faglig treningsveiledning.

Du kan ha god nytte av FEEDBACK når du:

 • ønsker du å komme i gang med trening
 • vil forbedre ditt nåværende treningsopplegg
 • har som mål å bli en helårstrener
 • trenger inspirasjon til å variere treningen bedre
 • har mistet treningsgleden og motivasjonen
 • søker bedre balanse i livsstilen

FEEDBACK passer godt for deg som:

 • trener på egenhånd
 • følger mine kondisprogram (gå-, jogge eller løpeprogram)
 • er medlem i ett av mine online styrkekonsepter, STERKERE eller NED I VEKT.
 • deltar i en av mine motbakkegrupper i Nordmarka

FEEDBACK driftes av meg, Trine Bækkevar Semb.

 Jeg har jobbet med treningsveiledning i mange år, både i SATS, VG, Vektklubb.no og Trines Treningsglede. Jeg har god kjennskap til mange ulike treningsformer, har som mål å gjøre trening både inspirerende, utfordrende og målrettet for de som ønsker min hjelp. Trening og bevegelse er alt fra god medisin for kroppen, til en rik kilde til glede, trivsel og psykisk helse. Et godt treningsopplegg som føles lystbetont, gjennomførbart, meningsfullt og effektfullt, unner jeg alle som bruker av tiden sin. Og jeg brenner for å bidra til at du digger din trening og hverdag, slik jeg er så heldig å gjøre.

Min kompetanse

Tidligere bygget jeg på min 5 årige psykologi- og pedagogikkutdannelse med coaching samt Fitness-studiet ved Norges Idrettshøgskole. Der ble jeg utdannet personlig trener og avansert gruppetreningsinstruktør. I SATS har jeg vært personlig trener og gruppetrener, og jeg har drevet med treningsveiledning og levert helsejournalistikk over nett gjennom VG og i Vektklubb.no som jeg var med å bygge opp og jobbet i nesten 9 år. Jeg har delt kunnskap, inspirert og trent folket via min egen virksomhet Trines Treningsglede siden 2016.

Dersom du trenger mer hjelp og å gå dypere, kan det hende tjeneste COACHING er bedre. Jeg tilbyr 1:1 samtaler innen trening og livsstil. Først og fremst ved fysisk møte i området Bærum/Asker/Oslo vest. Men jeg har også coaching på telefon og over.  Les mer og bestill COACHING her.

Litt om meg

Jeg er 47 år, mamma til to gutter og har jobbet med coaching og veiledning innen trening, helse og livsstil siden 2005. Trening er både lidenskap og fagfelt. I tiåret etter jeg fikk barn slet jeg med kroniske helseproblemer og økende vekt. Det førte til redusert form, ufrivillige treningspauser og stor fortvilelse. Jeg kjenner til hvordan det er ikke å finne den gode balansen og veien videre. Men jeg har også funnet veien ut, fordi jeg aldri ga opp og fikk hjelp, oppfølging og viktig kunnskap.

Mine treningsinteresser 

Gruppetimer med utfordrende koreografi, turer/fjellturer, sykling, rollerblades og langrenn UTE, er mine favoritter. Ikke minst har jeg lært meg å like den viktige og mestringsfylte styrketreningen og har blitt veldig lad i å jogge ute. Yoga er et ønske, men foreløpig er har jeg kun mini-meditasjon på plass i hverdagen. Jeg får ikke til alt jeg vil jeg heller, og det skal også takles på best mulig måte.

Trines Treningsglede 

I Trines Treningsglede er jeg trener i marka der jeg har kondisjonsgrupper i motbakkene. På nett trener jeg folk fra hele landet, basisk styrketrening hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen og via livesendinger. Jeg tilbyr også fantastisk motiverende kondisjonsprogram (gå, jogge, løpe) på nett, samt COACHING.

Mine styrker 

Min styrke som PT/coach er at jeg kjenner målgruppen min godt gjennom lang, relevant erfaring. Jeg har også et grunnleggende godt humør og pågangsmot som smitter. Å snakke med mennesker og prøve å forstå og støtte med mål om økt aktivitet og treningsglede, har vært ønsket hele veien. Og etter mye motgang og motbakker har jeg nok blitt en enda sterkere støttespiller, og enda tryggere på at du skal komme deg over kneika og til dine mål.

Pris

FEEDBACK er en abonnementstjeneste som koster kr xx til du sier opp. Ingen bindingstid.

Spørsmål?

Ta kontakt om du har spørsmål om FEEDBACK: trine@trinestreningsglede.no

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *