To mnd gratis online STYRKETRENING – MELD DEG PÅ NÅ!

#egenreklame

BLI STERKERE

i hele kroppen

KNALLTILBUD NÅ

Meld deg på innen 19.nov kl 24

HER

Og få de to første månedene er gratis.

Deretter er pris per mnd 490 kr. Ingen bindingstid!

Trenger du en treningsløsning som passer din travle førjulstid? STERKERE er tilgjengelig hvor som helst og når som helst. Enten du foretrekker å trene sammen med meg i sanntid under mine livesendinger, eller om du vil velge fra vårt omfattende bibliotek av lagrede styrkeøkter, er valget ditt. Du finner korte økter på 10-15 min for de travleste dagene og mange effektive helkroppsøkter på under halvtimen.

Som medlem i «Trines Treningsglede STERKERE» får du

 • effektive og varierte styrkeøkter
 • faste styrkevaner
 • mestrings- og progresjonsmuligheter
 • sterkere muskler
 • fastere kropp
 • bedre helse både fysisk og psykisk
 • bedre holdning
 • bedre balanse
 • økt forbrenning
 • et treningsfellesskap
 • en trener du kan spørre

Du får gode og faste treningsrutiner på en enkel og motiverende måte – som du også lett kan ta med på ferie. Det er lett å bli en regelmessig helårstrener og bli glad i styrketrening på denne måten. LES OG LÆR mer om treningsgruppen i innlegget HER

Vi trener med enkelt utstyr, du får tilpasset nivå og varierte økter. Dette sørger for plenty av mestring, effekt og selvtillit. Styrketrening sammen i lukket miljø gir dessuten også tilhørighet og glede. Du burde prøve.

Du sparer tid, krefter og stress ved å slippe å dra hjemmefra. Du slipper treningssenter, som du kanskje kvier deg for eller ikke trives på. Du blir sterkere og kommer i form på en fleksibel måte, som passer ypperlig sammen med kondisjonstrening. Du investerer i håndvekter og form du har glede av resten av livet.

Test konseptet gratis

Målet er varige styrkevaner, først da får du gode resultater på form, helse og hverdag. Med hele to gratis prøvemåneder får du virkelig testet konseptet og kommet skikkelig i gang. Det er god tid til lære om styrketrening, etablere vaner og bli bitt av basillen. Allerede etter 4-6 uker vil du også merke resultater, motiverende! Trening gir energi og hjelper alltid, ikke bare fysisk med også psykisk, og ikke bare på styrken og holdningen men også på forbrenningen og vekten. Meld deg på her nå innen FRISTEN kl 24.00!

Da håper jeg vi trenes, og får tettere kontakt i høstmørket og i året som kommer. Gleder meg vilt!

Har du spørsmål, send meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

Ønsker deg en knakende god og sterk treningshøst med oss!

Hilsen Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no
KAMPANJEINNLEGGET

4 kommentarer

 1. Kari Heksem

  Hei, jeg vil gjerne prøve, men kan ikke bruke beina for øyeblikket. Tror det blir operasjon om ikke lenge. Har jeg noe utbytte av denne form for trening? Jeg kan heller ikke trene for lenge om gangen.

  1. Trines Treningsglede

   Hei, de aller fleste øktene innebærer at vi står på, belaster og trener bena. Men du kan selvsagt unngå alle disse øvelsene. Men det vil jo bli en del du da må unngå. Evt om du finner noen favorittøkter i arkivet som egner seg bra, og kjører de til du kan bruke bena?

 2. Hva koster det etter 2 mnd?

  1. Trines Treningsglede

   499,-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *