Farvel september

Wow september, du gikk litt skremmende fort. Tror det er jobben som står for det meste av den følelsen, og litt reising. For ellers har det vært nokså rolige helger og ganske lite sosialt. Men vi ble invitert i Kajas bursdag, det var koselig!

Loftet fullt med sommerklær igjen og
stua gikk over i «høst».

Mammahjertet ble fylt opp av Didrik på Trysil..

og København sørget for deilig, etterlengtet og velfortjent kjærestetid.

Det har vært mye uro inni meg omkring jobb i lengre tid, og det er litt som å holde ut og vente på at alt skal kastes ferdig rundt og jeg skal komme ut av tørketrommelen helskinnet, klokere og klarere for ny «avreise».

Uansett er jeg full av arbeidslyst og motivasjon, og jeg vet at jeg skal lansere to spennende konsepter i høst og ved nyttår, mer om det snart.

I STERKERE har vi hatt de ukentlig to helkroppsøktene uke etter uke, og jeg kjenner at rutinene sitter godt nå, på både meg og mange av deltakeren. Thats what september are fore! Vi kom godt ut av sommerferie-modus og inn i en knakende god treningsmåned. Alt ligger til rette for en sterk oktober og kanskje øke styrketreningsmengden litt? Bli med i STERKERE her og få motiverende økter servert uke etter uke.

Med litt mer luft i joggeprogrammet enn det det er lagt opp til, kom jeg i mål med Trines Treningsglede joggeprogram i september. Jeg startet i juli. Det er det som er så genialt med en bra plan man følger med litt tilpasninger. Jeg hadde litt ulike behov for tilpasning underveis både fordi jeg fortsatt er i prosess med å spise meg frisk og normalvektig samtidig som jeg innfører trening igjen, og fordi jeg blusset opp skade i hoften i sommer.

Åhh, som jeg har kost meg med joggeøktene og progresjonen. Spesielt de flotte løpeturene gjennom marka, de vokser jeg sånn på. Jeg har jogget der jeg har vært; hjemme, på Trysil, i Køben osv. Føles så fritt og fett!

Ikke minst har vi hatt flotte tirsdagskvelder i motbakke med både sol, høstluft og monsterveps. Det siste var vemmelig og vi ble litt angrepet. Samtidig er det vi mennesker som er inntrengerne i naturen, så dette er en del av utetrening det og, selv om det er sjelden med slik dramatikk. Det endte godt!

Hva som er planen videre med min løping, tenker jeg litt mer på og deler i Velkommen oktober!

Start et gå-, jogge- eller løpeprogram du og, og kom i form der du er HER.

Etter sommeren har jeg fått mange spørsmål om mitt nye kosthold, og derfor åpnet jeg opp for deltakere på mitt online foredrag «Helseboost med vektnedgang» der jeg deler reisen og hele oppskriften. Dersom du også er ute etter inspirasjon og vil høre det, kan du MELDE DEG INN i foredragsrommet her til kun kr 700. Siste sjanse til å se/melde seg på foredraget er 15.oktober!

Jeg ser av IG posten min «Kjære september» at jeg håpet på flott høstvær og mye sol. Det ble vel sånn passe….den høstlige stuen ble verdsatt,,m he he, under pledd, foran peis og omgitt av levende lys. Kos!

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å trappe opp styrkemengde fordi jeg savner…

..den energien og lykkefølelsen styrkeøktene gir umiddelbart, samt selvtilliten, mestringstroen og fremgangen jeg får av to-tre økter i uken over tid. Enda hyppigere styrkeøkter gir dessuten mer positive tanker, pågangsmot og selvkontroll. Det trengs når høstmørket tar over helt, og når utfordringer skal møtes og helst nailes på jobb og på andre områder i livet.

Håper du ser tilbake på en måned der du kom godt inn i rutiner igjen. Hvis ikke, blanke ark med ny måned, eller hva?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *