To labre treningsuker på rad

Målet var jo å holde kondis trøkket oppe nå, men forrige uke startet med uvanlig lav energi og stigende uggen form – som preget uken og deler av treningen.

Men jeg fikk gjennomført alle treningsjobber og langturen min hjem fra frokostseminar i Oslo.

I deilige København ble det også en søt liten økt på lørdagen, og jeg kom hjem derfra søndag med batteriet ladet, hjertet fylt og energien tilbake.

Ikke verst det!

Denne uken startet derfor helt som normalt med styrketimer online mandag, full jobb og motbakkegrupper pluss PT time til slutt tirsdag. Og jeg var optimist.

Følte meg sprek, frisk og heldig da jeg gikk inn døren hjemme kl 21.00 i tussmørket. Varm dusj, stor kopp te og rolig avslutning med Frode. Til og med i seng i ok tid. Alt normalt.

Så ble jeg vekket brått på natten av egen supersår hals. Ble mest overrumplet. Morgenen etter var jeg blitt syk og ble liggende. Kjedelig, men hvem kommer seg unna høstforkjølelse i år? Resten av uken var i ro og mye i horisontalen.

Med unntak av lørdag. Da strakk jeg meg langt for barna, karret meg i bilen og fikk familien inn til start i bunn i Wyllerløypa med 2.400 andre sprekinger. Magnus ga gass oppover alene og kom persende opp siste kneika. Likevel rakk jeg å kjøre opp til Tryvann, snegle meg opp til fots det siste stykket med feber og se han i mål. Herlig skue som er verdt alt. Ikke noe mer glad for at jeg trosset alt da Didrik for første gang dukker opp i full fres, og ser ut til å gjennomføre Oslos Bratteste med både gnist og glimt i øyet. Veldig moro. Jeg var litt spent på den 😉 Sola skinte og det var godt med på liv, røre, utsikt, frisk luft og løpeglede.

Men det kostet. Rett hjem i seng. Og få servert taco av Frode ♥️ Alt for barna!

Vel, når jeg er syk liker jeg å løfte blikket litt og se frem. For da kan det handle om trening, he he. Vi går mot slutten av september. Jeg avslutter joggeprogrammet litt forsinket til uken. Og har den siste uken med kun to styrkeøkter i uken. Etter litt frem og tilbake har jeg landet på å gå videre med neste nivå av joggeprogrammet (del 2), og håper å komme i mål med det innen 1.des.

Gleder meg til ytterligere litt opptrapping på treningsfronten. Nå blir det tre økter med styrke og tre økter med løping på planen. Da har jeg kommet langt faktisk!

Hvordan var din treningsuke? Har du rukket å evaluere litt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *