Jeg gikk VARIG ned

Hei og hopp! En ting er at jeg endelig knakk koden, ble frisk og gikk ned 10 kg på 100 dager sist høst. Men at jeg har holdt vekten i et år etter vektnedgangen er egentlig en mye større sak, skal vi tro all forskning og erfaring.

Jeg får stadig spørsmål om hva jeg gjorde for å lykkes plutselig og endelig. Oppskriften er enkel men fortjener en god innpakning.

I FOREDRAGET «Helseboost med vektnedgang» får du HELE OPPSKRIFTEN. Jeg forteller alt om HVORDAN jeg tok grep i 3 steg. Kun 700 kr. 

MELD DEG PÅ HER straks – klikk på den blå knappen ✨✨✨

Du kan melde deg på «Foredrag & ditt 100 dagers prosjekt» til kun 700 kr nå, og høre foredraget så snart du har lyst. Til info er det under 100 dager til jul. Et perfekt prosjekt fram til jul? Hør derfor foredraget i dag, i morgen eller så snart du kan. Du får støtte til ditt eget prosjekt i 100 dager når du melder deg på og setter i gang, dersom du ønsker det. Men du kan også kun ta i mot tipsene og that’s it.

Allerede i løpet av de første 100 dagene frisknet jeg til, gikk ned 10 kilo og fikk nye vaner. Siden har jeg ikke vært syk eller gått opp i vekt. Etter å ha slitt med kroniske luftveisinfeksjoner og gradvis vektoppgang i 10 år føles det enormt.

Det føles som at utrolig mye har skjedd. Fra total fortvilelse, sykdom og rådvillhet i slutten av juli 2022 til helt nytt håp dagen etter 1.august, ny type endring i ukene som kom og merkbare fysiske og mentale resultater både uker, 100 dager og et drøyt år etter.

Helseboost med vektnedgang

I løpet av mitt personlige 100-dagers prosjektet høsten 2022 gikk jeg ned 10 kilo som en konsekvens av endringer jeg gjorde for helsen. Inspirert av Marit Kolby. Som håpet – jeg ble frisk og har vært frisk siden. For første gang på 10 år har jeg nå hatt kun en luftveisinfeksjon på over et år. Resultatene kom fortløpende allerede de 100 dagene jeg la om kosten og fortsatt nyter jeg godt av å ha kommet ut av den onde sirkelen med dårlig helse, økende vekt, ufrivillig jojo-trening og et desperat og selvdestruktivt kosthold.

Jeg er så takknemlig for å ha blitt frisk, lettere i kroppen, fylt med matkunnskap, glede og ro. Og at jeg nå kan bygge på den nye livsstilen med treningen jeg elsker og formen jeg vil være i.

Enkelt og det ga raske og oppsiktsvekkende resultater

1.august 2022 begynte jeg å eksperimentere med en totalt annerledes oppskrift. Med helt ny kunnskap gikk jeg 100 % inn for å hjelpe helsen ved et generelt helsebringende kosthold- og treningsmønster, som også virker inflammasjonssenkende.

Oppskriften var enkelt. Gjennomføringen har gått utrolig greit, oppløftende resultater kom raskt og jeg ble fort veldig optimistisk! Over ett år etterpå har jeg det samme nye kostholdet, og vet hva jeg kan gjøre når jeg ønsker å ta av de siste overflødige kiloene uten at det går ut over helsen.

Det var fantastisk å se en løsning! Endelig.

Lettere, friskere og sterkere

Vekten rikket seg omsider! Selv om vektnedgang ikke var det primære målet, var det helt klart en enorm lettelse at kroppen endelig responderte. For det er ingen hemmelighet at jeg hadde kilo og fett jeg ikke trenger eller burde hatt, og at jeg med mitt høye aktivitetsnivå strevde med å gjenvinne normalvekt til tross for kunnskapen jeg hadde. Med ti kilo mindre føles alt i hverdagen lettere og det er mer naturlig sånn. Å oppleve store fremskritt på kort tid reddet meg. Tålmodigheten var tynnslitt, og det vet jeg den er hos mange. Jeg ble rett og slett glad av fremgangen og fikk og har fortsatt en enorm motivasjons-boost og tro på veien videre etter å ha stanget fullstendig i veggen over år. Jeg har fått et nytt liv, en ny livsstil jeg skal ha resten av livet.

De helsebringende effektene av å følge oppskriften og veie mindre er til å ta og føle på, og er listet opp lenger ned her. 

14 måneder med erfaring har gått. På forholdvis kort tid inspirerte den nye ernæringskunnskapen meg stort. Oppskriften ble for meg banebrytende og medførte avgjørende og endelige endringer. Når jeg har lært det jeg har lært, er det uaktuelt å spise på en annen måte fremover. Noe av det mest lovende er at måten jeg spiser på nå funker over tid, gjennom ulike livsfaser og i høytider, ferier, helger og ikke minst i hverdagen. Det funker når man skal holde vekten og når man skal ned i vekt, eller opp. Jeg er overbevist om at dette er veien til å bli varig frisk og normalvektig, Jeg er like overbevist om at dette kan funke bra for veldig mange!

Varig livsstilsendring

Det føles så endelig! Jeg venter ikke på noen «diett» som skal ta slutt.

Jeg lengter ikke tilbake til noe men trives oppriktig med mitt nye kosthold, og tenker det varer evig.

En del av mønsteret krever litt av meg hver dag, og noen ganger mer enn andre.

Andre ting går helt naturlig og enklere enn før.

Jeg føler mindre sult og sug generelt, og utbredt tankefred.

Mat/drikke jeg elsker koser jeg meg med med bedre samvittighet enn før.

Jeg opplever ikke nederlag men noe utfordring og mye mestring.

Selv om det ikke er som før, spiser jeg godteri, potetgull, kake og pizza fortsatt.

Mye tid er frigjort, for jeg slipper å tenke og bruke så mye tid på mat.

Jeg sover med bedre kvalitet og føler meg lettere, «renere», friere, friskere, roligere, klarere og som sagt utrolig lettet og glad.

Og er fornøyd med at jeg ikke ga opp i sommer da det så ordentlig mørk ut og kreftene var alvorlig tynnslitte.

Positive effekter av endret kosthold og lettere kropp:

♥ Jeg er kvitt plager i foten.

♥ Jeg har renere hud og ser friskere ut.

♥ Jeg er kvitt snorkeskinnen og søvnapné.

♥Jeg kommer inn i mange av klærne mine igjen.

♥Jeg er roligere til sinns og mindre bekymret (?)

♥Jeg er mindre stiv og føler meg bedre når jeg står opp og beveger meg rundt.

♥Jeg ser igjen konturen av formene mine igjen og blir glad av det.

♥Jeg får mer selvtillit etter å ha mestret noe som så umulig ut.

♥Jeg er kvitt reflukssymptomer og opplever mer velvære i magen/kroppen.

♥Jeg bærer en enorm stolthet over at jeg aldri ga meg.

HVORDAN jeg tok helsegrep og gikk ned 10 kilo på 100 dager, kan du høre om i foredraget mitt «Helseboost med vektnedgang» Der gir jeg deg hele oppskriften i 3 steg. Les mer og meld deg på her!  og vurder eget prosjekt NÅ med min støtte.

Med ønske om en forfriskende og lettere tid mot jul!

Trine ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *