NYHET: Motbakkegruppe Oslo vest DAGTID – MELD DEG PÅ HER

#egenreklame

KOM I FORM I MOTBAKKE

med Trines Treningsglede motbakkegruppe ved Midtstuen/Bogstad  PÅ DAGTID

MELD DIN INTERESSE HER NÅ

Har du hjemmekontor, er pensjonist, student, hjemmeværende, jobber turnus/deltid, sykemeldt, har fri/ferie/permisjon eller en annen situasjon som gjør at du kan trene med oss ved LUNSJTID fast eller innimellom på torsdager ved Oslo vest?

Eller kanskje du er med i en av tirsdagsgruppene mine på kveldstid og vil trene en økt til i uken, fast eller av og til når anledningen byr seg?

BLI MED i «Trines Treningsglede motbakkegruppe» på dagtid. Vi trener fra Midtstuen t-banestasjon i vinterhalvåret og fra parkeringen ved Bogstad badeplass i sommerhalvåret etter at isen/snøen smeltet. Normalt fra etter påske! Gruppen starter opp når det er nok påmeldte til en gruppe. Meld din interesse snarest i mail: trine@trinestreningsglede.no

KVELDSGRUPPENE: Påmelding til 10 ukers motbakkegruppe tirsdager kveld kl 18 eller 19 fra tirsdag 24.oktober? Send mail straks: trine@trinestreningsglede.no

Du bedrer kondisjon ved å gå eller jogge/løpe i motbakker. Øktene varer i totalt 50 minutter inkludert oppvarming og nedtrapping. Les mer under bildet.

ULIKE MULGHETER FOR DELTAKELSE:

 • Du melder deg på for 10 uker og har fast plass hver torsdag i hele kursperioden til kr 2.100.
 • Du tar drop-in til kr 250 og melder deg på senest kvelden før.
 • Du kjøper klippekort, 10 klipp til kr 2.300.
 • Du er med i fast tirsdagsgruppe (kveld) og bytter kveldsøkt tirsdag med dagøkt torsdag uten kostnad.
 • Du er med i fast torsdagsgruppe (dag) og bytter dagøkt torsdag med kveldsøkt tirsdag uten kostnad.

Ingen ting som passet? Ta kontakt når som helst, så finner vi løsningen som er best for deg. 

Påmelding og spørsmål til: trine@trinestreningsglede.no

Du får gratis prøvetime om du er usikker og vil teste om det passer for deg.

HVA ER MOTBAKKEGRUPPE?

Motbakketrening er topp, lavterskel kondisjonstrening – både effektivt, morsomt og skånsomt. Sammen får vi opp pulsen og formen ved å gå og/eller løpe i motbakke. Når vi gjør det sammen i gruppe og i tillegg er ute, så er sjansen for treningsglede, bedre fysisk og psykisk helse samt og vedvarende motivasjon maksimal i tillegg til at du får bedre kondis.

Øk formen PÅ DITT NIVÅ med inspirerende og superhyggelige folk rundt deg.

Tren i den fortryllende marka og med meg som instruktør og motivator. Du får drahjelp til å komme deg ut hver uke og vennlige push til å ta i bra i motbakkene med din form.

Øktene legges opp på en måte som gjør at alle deltakerne skal få tatt seg ut på sitt nivå og med sin dagsform uten å måtte «henge etter» eller føle at man sinker andre. Hos meg kommer deltakerne ofte på trening også på dager hvor ikke dagsformen eller energien er på topp, da man kan delta uten å være 100 % på topp. Selv om man ikke får intensiteten opp alltid, er det positivt å komme seg ut i frisk luft, bevege seg og være rundt andre. I alle Trines Treningsgledes treningsgrupper er det dessuten stort fokus på lystbetont og forsiktig start, gradvis og radig opptrapping og ikke minst treningsglede og effekt/progresjon over tid.

MIN BAKRGRUNN

Jeg er utdannet gruppetrener og personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og har jobbet med begge deler i SATS. Jeg har 9 års erfaring som treningsekspert i VGs Vektklubb.no. Som en av Norges første har jeg nå seks års erfaring som onlinetrener (innen styrketrening). Gjennom Trines Treningsglede har jeg drevet gå-, løpe- og motbakkegrupper i marka siden 2017. Jeg er gründeren bak Trines Treningsglede universet – som inkluderer online styrketrening, utetrening, treningshelger, foredrag og ikke minst jevnlig treningsinspirasjon på blogg, Facebook og Instagram.

Ikke medlem i Trines Treningsglede online styrke ennå?

MELD DEG INN på den blå knappen

Første måneden er gratis! Ingen bindingstid.

Du kan trene både styrke og kondisjon med meg online – sjekk ut tilbudet og bli medlem ved å klikke HER:

Har du spørsmål om online trening? Send meg en mail; trine@trinestreningsglede.no

HVEM PASSER GRUPPEN FOR?

Lavterskelgruppen passer for mosjonister i alle aldre som har friheten og tillatelsen til å trene på dagtid. Både pensjonister, hjemmeværende, turnusarbeidere, deg på hjemmekontor, sykemeldte og alle det passer for ved lunjstider på dagtid er velkomne.

Du har gått turer fra før og som ønsker å bedre kondisjonen ved å gå eller løpe på en skånsom og svært effektiv måte. Gåferdigheter er alt du trenger fra før. Men jeg nekter ingen å småløpe eller jogge hvis det plutselig frister. Mange gjør etter hvert en kombinasjon.

Dårlig kondis, redusert dagsform eller for mange kilo er ingen hindring. Gruppen er perfekt for den som vil trene seg opp fra nybegynnerstadiet eller løfte formen videre. Treningen er dessuten ypperlig form for forberedelse for alle som skal gå i fjellet eller bare komme i form.

Har du spørsmål, send kjapt til: trine@trinestreningsglede.no.

Hvor – når – pris

OPPSTART 

Oppstart av 10-ukersgruppe blir straks vi er nok påmeldte til en gruppe. Info vil så komme på mail. Oppmøte gjerne litt før oppgitt tid ved Midtstuen t-banestopp. Øktene varer i 50 minutter. Prisen for 10 ganger er: 2.100.  (Dersom du begynner midt i en kursperiode eller jobber turnus finner vi ut av en fornuftig avtale/pris.) Se alternativer for deltakelse øverst i innlegget. Og spør hvis du lurer på noe.

MELD DEG PÅ STRAKS så kommer vi i gang.

Mer om hvorfor motbakketrening passer så godt for mosjonister HER!

Mer om hvem «Trines Treningsglede motbakkegågruppe» passer for:

 • Alle som vil bedre kondisjonen ved å gå.
 • For utrente som trenger en god tilvenning og en veldig oppløftende og effektiv start på motbakketrening.
 • For deg som har gått en del fra før som vil gå intervaller, og få pulsen godt opp.
 • For deg som er i god form fra før og som er ute etter å få pulsen høyt nok ved å gå.
 • For deg som trener for å delta i Oslos Bratteste eller andre (virtuelle) motbakkeløp, enten det er første gang eller du har gjort det før.
 • Du trenger variasjon i treningen din og et hyggelig og motiverende fellesskap.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Håper å høre fra deg, dette gleder jeg meg til å starte og forme!

Hilsen Trine 🙂

MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING HER

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *