Månedsbrev – farvel august

August har vært litt trist værmessig. Hans herjet men satte preg på først og fremst tankene her i Bærum, som langt i fra ble noe hardt rammet. Til tross for grå og våt værvarsel ble vår siste ferie i fjellet første uken i august veldig fin. Det ble aldri noe av regnet som var meldt på Trysil og vi fikk tørre sykkelstier og helt her perfekte gråværsdager i paradiset i Gullia og rundt.

Familien kom seg over og under Besseggen, litt regn og litt sol. Det var en spennende avslutning på en meget aktiv juni og juli for min del.

Sommeren 2023 ble starten på min kondisjonstrening etter et lengre opphold med omlegging av kosthold og aktvitetsnivå for å bli frisk. Jeg startet på «Trines Treningsglede joggeprogram» på Hvasser, med en betent hofte. Og den forsiktige starten og den gradvise opptrappingen i programmet har latt meg gjennomføre alle økter mens hoften har blitt gradvis bedre.

Dersom du vil øke treningsmengden ved hjelp av et kondisjonsprogram kan jeg varmt anbefale mine gå-, jogge og løpeprogram. De er fantastisk bygget opp alle sammen, fulle av mestringsopplevelser og progresjonsmuligheter og veldig motiverende å følge. Etter gratismåneden koster de kun 99 kr mnd, vel vært hver krone. #helseeffekt #kondis

Du finner joggeprogrammet til kampanjepris her frem til søndag kl 24.00.

Til Hvasser hadde familien med håndvekter og jeg kunne trent akkurat som i hverdagen med helkroppsvekter, men for variasjonens del og på grunn av en betennelse som oppstod i venstrearmen har jeg benyttet meg av kortere og andre type økter fra arkivet i «Trines Treningsglede online styrketrening». På Trysil valgte jeg fra øktene uten vekter. Helt topp! Og kontinuiteten på styrke har vart sommeren gjennom med denne fleksible treningen.

Denne siste sommermåneden vendte vi også tilbake til arbeid, skole og hverdag. For mange er det en krevende operasjon og komme tilbake i rutiner. Derfor har jeg oppfordret til å la fokuset på innarbeiding av rutiner være det viktigste, samt å knyte på skoene og komme seg ut. Forhåpentligvis har du jobbet inn hverdagsrutiner nå og er mer klar for å flytte fokuset over på hva du vil trene, hvor hardt du skal, hvor lenge osv?

Nå som alle sommermånedene er over kan du gjerne bla deg tilbake gjennom treningsdagboken din og se hvordan du beveget deg. Kanskje det er på tide å klappe deg selv på skulderen? Unne deg en liten premie? Eventuelt kan du benytte tilbakeblikket til å lære og notere deg hvordan du ønsker neste sommer annerledes mht fysisk aktivitet og eventuelt kosthold. Veldig lurt å skrive ned nå!

Fire ting jeg er veldig fornøyd med i august:

  • Mitt nye kosthold er enkelt å tilpasse til både ferie og hverdag. At jeg har vært frisk i et år, skyldes helt klart dette.
  • Joggeprogrammet fungerte over alt og i alle overganger; i hyttelivet ved sjøen, da vi leide leilighet på fjellet og da jeg kom hjem til hverdagen.
  • Jeg har jobbet knallhardt på jobbe for å ta et viktig og nødvendig steg videre, og har fått utrolig bra oversikt, struktur og gode arbidsplaner for høsten.
  • Ikke minst har vi kommet godt i gang i motbakkene i marka og med styrketreningen online. Og tatt i mot nye herlige deltakere.

MÅLET FOR SEPTEMBER

For meg personlige er det viktigste å fortsette og øke treningsmengden uten at det går ut over mitt nye kosthold. Jeg vil trene regelmessig styrke og øke styrken. Ikke minst skal den flotte høstmåneden utnyttes med mye god utetrening og turer. Jeg fortsetter på joggeprogrammet for å øke formen og bevare løpegleden som raskt beit seg på. Formen skal rett og slett bli bedre, for første gang på lenge. Hva er ditt mål for september?

Kort om september:

  • Trines Treningsglede online styrke (for vektreduksjon): Vi har vanlig hverdagstralt med splitter nye, varierte og morsomme styrkeøkter «live» hver mandag og onsdag på formiddagen. Alle trener når det passer deres hverdag best, og vi holder jevn kontakt mellom øktene. MELD DEG PÅ HER
  • Motbakkegrupper ved Bogstad: September betyr forvandlig av naturen og vi går og løper mot en gnistrende skog hver tirsdags kveld. Klokken 18 er det egentlig fullt nå men vi kan klare å skvise inn en til. Klokken 19 har vi ledige plasser og sier ikke nei hvis du kommer etter nå. Ta kontakt på meil: trine@trinestreningsglede.no
  • Coaching timer er noe jeg har begynt med etter en naturlig etterspørsel fra kunder jeg allerede har ute og online. Jeg følger opp et lite knippe om gangen, og plutselig har jeg ledig kapasitet. Det fungerer fint over telefon også. Ta kontakt hvis du er interessert, så ser vi på kalenderen fremover sammen: trine@trinestreningsglede.no

Takk for nå august, du kunne vært mer sommerlig, men vi er takknemlige for skikkelig varm og badenymfete juni, mange check´s på bucketlisten i juli og at huset står stødt osv..

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *