Mindre smerter for hver løpeøkt

Hofteplagene jeg blusset opp på familiestafett første dag i ferien (idiotisk, jeg vet) var smertefulle, men har blitt mildere for hver løpeøkt i «Trines Treningsglede joggeprogram». Veldig kult!

Jeg var nær ved å legge sommerjogging på hylla, tenkte at total avlastning, altås «ingenting», var det beste. Men det er jo ut i fra en gammel kognitiv uvane der den joggingen jeg tenker og ta pause er «alt».  Det treningsprogrammet for nybegynnere har ført meg til er jo særdeles beskjeden jogging med mer gåing enn jogging i de første ukene. I praksis betyr det egentlig bare at jeg ikke har stoppet og beveget meg, gitt blodgjennomstrømning gjennom hoftepartiet og fått mye mestring og gjennomførte økter. Og det kuleste av alt, jeg er plutselig i uke fem og jogger jo en del mer, uten noe særlige plager fra hoften. I fem uker har jeg egentlig blitt bedre for hver økt, med programmet som starter veldig lett og bygger seg så gradvis opp at du ikke merker økningen, verken fysisk eller mentalt.

Fantastisk?!!

Du finner joggeprogrammet HER. Prøv selv!

Vel, nå er sommer over for alvor her. Treningsgruppene møtes igjen og starter høstens rekke av gromme økter, styrke (online) og kondisjon (ute i marka) sammen. For en deilig kombinasjon i en deilig sesong vi går inn i nå.

Noe som også tas opp igjen NU er søndagsinnleggene der jeg deler ukentlig fra min reise innen trening og helse. Og nå vil jeg gjerne vite hva dere ønsker at skal med i disse oppdateringene?

Hva vil du jeg skal dele? Hva ønsker du å vite mer detaljert om? Er det noe du er nysgjerrig på? Hva er nyttig for deg at jeg deler? Forklarer? Røper? Osv…

Trening – Livsstil – Kosthold – Vektnedgang – Helse ???????

Please del på Instagram her eller send meg direkte. Så får du mer av det du finner verdifullt fra meg ♥️

God ukeslutt!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *