God sommer kjære dere!

Da var vi kommet til den store feriemåneden her til lands – juli. Og det er lov å håpe på en frisk ferie i år for min del, alt tilsier det, endelig. I så fall venter snart morgenbad, bølgeskvulp, måkeskrik, svaberg, løpestier, hyttegym, fisking, jordbær, salater, sjømat, rulleski, småjobbing, markblomster, venner, familie, kveldsbad og mye mye mer som jeg ikke vet om.

Men jeg jobber først én uke til på kontoret.

Etter sjøliv blir det også som vanlig en tur til fjells, med både hjul og fjellstøvler mellom meg og bakken. Vi har ikke behov for å finne opp kruttet i år heller og elsker feriefølelsen vi får av denne kombien

Treningsmessig er ønskene ganske klare.

PÅ kondisfronten kjører jeg fristil, typ «hva har jeg lyst til i dag – sykle, jogge, rulle?» som gir en fantastisk feriefølelse og mulighet til å få det beste ut av hver dag der jeg er. Joggeøktene finner jeg inspirasjon til fra Trines Treningsglede JOGGEPROGRAM HER.

Sjekk ut både GÅ, JOGGE OG LØPEPROGRAM HER for en lystbetont og formoppbyggende treningssommer.

På styrkefronten blir det strikt. Jeg tar årets juliutfordring på Trines Treningsglede (les og bli med HER) på ramma alvor, he he; «Tren to styrkeøvelser hver dag». På ferie del 1 Hvasser blir det øvelser med og uten håndvekter, mens på ferie del 2 på fjellet blir det kun med egen kroppsvekt da jeg ikke tar med utstyr. Det har jeg gjort før og det gir både ro, variasjon og effekt. GLEDER MEG!

Hjemme før avreise og på en del feriedager vet jeg at jeg vil trene mer styrke enn to øvelser.  Da plukker og følger jeg økter fra Trines Treningsglede online styrketrening (meld de inn nå og tren gratis hele juli), så slipper jeg å tenke. Sommerøktene der er perfekte på ferie!

Her møter du meg i sommer 

Er jeg heldig møter jeg flere av dere in real på løpestier eller svabergene på Hvasser. Ellers håper jeg du er med meg både her og det på nett.  Jeg er 100 % tilgjengelig for mine kunder i online styrketrening og online kondis (gå-, jogge- og løpeprogram) hele året, inkludert sommeren. De har fått ukesprogram og sommerøkter av meg og jeg følger opp der jeg blir kontaktet.

Håper du er med meg på SOME i sommer! Titt innom Instagram ofte og la deg gjerne inspirere av nye øvelser og veiledning hver dag DER.

Gi gjerne masse lyd fra deg der du tar utfordringen eller trener i Facebook-gruppen HER. Og få respons fra meg! Håper på mange rapporter i ord og bilder.

Ellers oppdaterer jeg bloggen etter hver feriedel 🩷

Ønsker at du får en fantastisk deilig, oppladende, avslappet og minnerik sommer.

Gleder meg masse til høsten med dere, fineste fine!

Sommerklem Trine som nå går i sommermodus

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *