Tren gratis styrke med meg i juli – meld deg på nå!

Foto: Pia Codling

TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING gjør både helårstreningen og sommertreningen lett! Nå kan du teste selv i juli, helt gratis, med årets morsomme SOMMERØKTER; korte, lengre, med og uten utstyr. Hvor som helst, når som helst. Perfekt på ferie.

MELD DEG PÅ HER  inne 1.juli og få hele juli gratis

på den blå knappen

Ingen bindingstid.

Målet er å bli generelt sterkere. Som medlem får du varierte økter gjennom året. Helkroppsøkter til hverdags og alternative økter til ferier og reise. Velg øktene som passer deg og bare heng på meg og mine instruksjoner. Jeg er også tilgjengelig for spørsmål i ferien, og er klar til å heie på deg og gi deg klapp på skulderen når øktene er i boks. Ved skolestart er i vi i full gang med hverdagsrutinene, helkroppsøktene og livesendinger igjen. Jeg er i full gang med å planlegge en fin høst for oss.

Foto: Pia Codling

Vit at Trines Treningsglede online styrketrening passer for både nybegynnere og trente. Du får introduksjon, god veiledning, tilpasset start, mestringsmuligheter, progresjonstips og stor variasjon. Variasjon er viktig for både fremgang, skadeforebygging og ikke minst motivasjon og TRENINGSGLEDE. Jeg har jobbet med helårskonsepter en del år nå og vet hva som skal til for ikke å bli lei, stagnere og kjede seg.

Har du spørsmål om konseptet? Ikke nøl med å sende meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

Ønsker alle en solrik og styrkende juli 🌞

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *