BLI MED PÅ SMART OG LETT JULIUTFORDRING – kan ikke vente

JULI-UTFORDRING KLAR

Hei dere, vi nærmer oss juli og det er tid for en myyye enklere utfordring på treningsfronten.

Juliutfordringen fra meg er så smart og lystbetont og avvikende fra hverdagen, at jeg selv ikke kan vente, håper du er med???

Les i hvert fall før du sier nei inni deg! Hi hi..

Her er den: 

«Tren to styrkeøvelser hver dag» (ved siden av/etter mosjonen din, det tar kun 6 minutter).

Inspirasjon og veiledning får du av meg på min Instagram HER. Hver dag foreslår jeg to styrkeøvelser som passer fint sammen – som du kan gjøre om du vil. Jeg gir også alternativer uten utstyr. Hvis du vil følge utfordringen 100 % har jeg også tenkt variasjon for deg gjennom uken og måneden, og nødvendig hvils. Du får full veiledning i tekst og bilder til hver øvelse i Instagram postene.

Du kan selvsagt også bestemme de to øvelsene helt selv, bare pass på at du har en hviledag mellom hver gang du trener samme muskelgruppe!

For deg som vil trene mer styrke enn to øvelser, er sommerøktene i mine online styrkegrupper perfekte i ferien! Sommerøktene er 12 ulike sendinger ledet av meg; helkroppsøkter med og uten vekter/strikk/ball og diverse 10 minutters økter for enten rygg, mage/kjerne, armer/skuldre, ben osv.  

OM du ikke er medlem ennå…

MELD DEG PÅ HER  inne 1.juli og få hele juli gratis

på den blå knappen

Ingen bindingstid.

For at du skal kunne trene styrke hver dag uten å overbelaste, får du et bevisst valg av rekkefølge og øvelser på Instagram.

Mandag; Overkropp

Tirsdag; Underkropp

Onsdag; Kjerne

Torsdag; Overkropp

Fredag; Underkropp

Osv osv…

Hvis du ikke vil følge dagens duo-tips kan du gjerne la deg inspirere og plukke fritt fra basen over 50 egenkroppsøvelser HER!

Enklere blir det ikke! Og motiverende.

Og skal jeg si deg hvor mye du oppnår med den lille seansen? 14 øvelser i uken. 60 øvelser i juli. Det skal jeg love deg gir resultater og kjennes bra. Og det stjeler ikke noe av ferietiden din.

Og ikke bare det!!! Du blir jo rå på ta øvelser = trene styrke ofte. Du etablerer hyppige styrkevaner i ferien, som du lett bygger ut. Terskelen din for å trene litt kommer til å synke som bare det. Gull verdt videre til høsten.

Tar du alle eller mange av øvelsene jeg foreslår kommer du også trolig til å lære mye nytt om og for kroppen og helsen din.

Du gjør lite, får igjen mye – MEN gjør det skikkelig! 

SMART?? ER DU MED?

MELD DEG INN GRATIS I FACEBOOK-gruppen HER så nailer vi utfordringen sammen! Del økter, opplevelser og bilder.

God, sporty sommer!

Klem Trine 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *