Lav drop-out gjennom hetebølgen

Av disse aller varmeste dagene på Østlandet med tempen over 30 grader, har jeg virkelig kjent på manglende guts til harde kondisjonsøkter utendørs. Hva med deg?

Derimot har styrkeøktene i kjelleren gått bra gjennom hele hetebølgen, så fort jeg har kommet meg ned trappen og kjent på mindre hete. Og motbakkeøktene i marka etter klokken 19 er heller ikke så ille med en del skygge og litt senkende temperaturer.

Når man ikke får til alle øktene som man har tenkt, handler det om å være fornøyd med noe og ikke bruke for mye negativ energi på de øktene som ikke gikk som planlagt.

Noe bra som ofte skjer med meg når treningen blir skrelt ned til en del av det varierte opplegget, er at jeg får enda mer lyst og motivasjon til å gjøre denne tingen som fungerer greit enda bedre. Trøkke til på dette «noe».

Ja, for en sval økt i kjelleren som faktisk kjennes ok er jo bare å benytte fullt ut. Gi litt ekstra her og der. Herlig!!!

Dessuten ser det i skrivende stund her ute nede tak i duskeregnet ut til at vi går over til mer vanlige, norske sommerdager til uken og da er vi også fort tilbake på joggetur igjen.

Alt i alt har det vært en helt spesielt varm sommeruke her, og jeg synes jeg har utnyttet alle mulighetene jeg har hatt til å nyte den;

MÅLTIDER UTE

LETTKLEDD PUBLIKUM

SOMMERFESTIVAL OVER OSLO

MANGE DUKKERTER MED GUTTA


I dag var det en velsignelse for naturen med litt regn!!! Og helt greit for oss som tar det med ro i dag med en litt uggen og pjusk gutt. Jeg klager heller ikke på en joggetur i litt kjøligere vær nå om to strakser.

På tirsdag blir det den siste motbakkeøkten før ferien, hvor vi skal bli inspirerte til å trene på egenhånd gjennom ferien. Og vi åpner opp for alle. Gleder meg til intervaller, bad, bobler og jordbær med de fineste damene i omegn♥️

Bli med? Send mail; trine@trinestreningsglede. No

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *