Grepet finværet med trening

Yes! Med to tidlige morgenjogg, dobbel motbakke-økt på tirsdagskvelden og langtur i går/lørdag, så det ble mer utetid, mer sol, mer fregner og mer glede. Trening ute er en smart kilde til å få mer av finværet.

Å ta et bad etter svettefesten og i solsteiken er jo også å makse treningsgleden, noe jeg klarte et par ganger og sikter nøyere mot i uken som kommer.

Ellers har styrketrening gått sin vante gang i heten, dønn stabil der!!! I kjelleren er det svalt og deilig egentlig, så når jeg bare har kommet meg ned og i gang, så har jeg i grunn glemt hele sommeridyllen for en stund og trent bra og fokusert inne. Jeg vet at utstyret for styrketrening blir begrenset i juli så da fokuserer jeg på å utnytte utstyret hjemme godt i juni. Det er motiverende å periodisere gjennom året.

Så ja, juni begynte bra mht det kroppslig og treningsmessig. Skaden er mindre fremtredende og bronkitten er helt ute av systemet. Digg!!

Det frister veldig å begynne på et løpeprogram nå, men en ting av gangen, riktig rekkefølge og tro til målet. Men Gud, jeg gleder meg. Det blir opptur!

Følger du et program nå? Hvilket? Eller vil du starte? Les mer her og få tilgang!

Fortsatt god søndag!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *