Ekstremt glad for denne treningsformen nå

Forholdet mitt til styrketrening blir stadig sterkere og mer kjærlig. Styrketrening representerer for meg stabilitet i treningen tross tider med sykdom, skader, tidsnød, reise, ferie og ønsket om roligere treningsperioder.

Så fort jeg ble bedre etter bronkitt var det styrketrening med lette vekter som fungerte godt å starte opp igjen raskt. Selv med betennelse i hoften, fungerer dessuten utvalgte styrkeøvelser helt utmerket og til og med helende. I travle perioder med mye fore, flere reiser og mange feriedager, som denne våren har representert, er det også påfallende hvordan styrketreningen peker seg ut som en enkel treningsform å gjennomføre.

Hvorfor er styrketrening så fleksibelt og gjennomførbart?

  • Er du redusert kan du trene lett (egen kropp, lette vekter, isolasjonsøvelser, små muskelgrupper) og med lavt energiforbruk.
  • Er du skadet, for eks i bena, kan du trene bra på overkroppen.
  • Har du tidsnød, kan du trene kort og kun noen øvelser.
  • Er du på reise kan du trene økter uten utstyr.
  • Er du på ferie kan du trene når du vil, der du er.
  • Trenger du roe ned, kan du trene deg sterk med korte, hyppige styrkeøkter, mens du tar det rolig ellers.
  • Blir du eldre kan du trene like bra som før og få gode resultater.

Styrketrening kan trekkes opp på et høyt nivå og ned på et lavt nivå, alt ettersom hvordan livet går. Du kan alltid gradere, og trenger sjelden droppe det helt. Med andre ord, er det lett å holde i gang styrketrening gjennom «opp og nedturer». Vel og merke hvis du aksepterer og velger å benytte fleksibiliteten som ligger der, dropper «alt eller ingenting»-tankegangen og ser etter muligheter hele veien.

Med onlinestyrketrening, hvor du du som medlem får korte og lengre styrkeøkter, med og uten vekter, som du kan trene med meg på skjermen når du vil, der du er, er det lett å få sving på styrketreningen. Ikke noe å vente på. Bruk sommeren til å demonstrere for deg selv at styrketrening funker alltid, overalt! Bli medlem her.

Nå er jeg sliten og glad. Utdrikningslaget jeg har planlagt lenge, holdt hemmelig og være veldig spent på gikk av stabelen i helgen. Det ble rett og slett utrolig vellykket og brura ble både overrasket og glad. Et fantastisk døgn med verdens fineste venninner er i hjertet♥️LYKKE!


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *