Mer bevegelse om ikke annet

Noe trening på meg er for tidlig. Bronkitten sitter i og aktivitet har provosert frem hoste, feberfølelse og behov for hvile. Uken og alle fridagene har gått med til å bli frisk, være rundt og bevege meg stadig litt mer. Det går greit men jeg kribler litt etter god trening nå.

Tirsdag var jeg til stedet som trener. Det krevde gåing i tilsammen 20 minutter og ståing i 70 minutter. Jeg pratet minst mulig og løste trener rollen så godt jeg kunne med fløyte, veivende flagg, klare beskjeder og masse smil.

Barnas dag kom litt for tidlig for helsa og det handlet litt om å stålsette seg og komme gjennom. Som tredje trinns foreldre hadde Frode og jeg ansvaret for en av lekene på skolen, sykkelløp, noe som ble intenst, slitsom, vindfullt og kaldt for meg. Jeg ble gåen av å stå lenge, styre rundt og gi beskjeder til voksne og barn non stop. Kun én kort pause/kroppslig hvile på mange timer. Det blir gjerne mange skritt totalt på en dag som 17.mai og det kjentes med det utgangspunktet.Men utover det gikk det veldig fint, for jeg hadde lite ansvar ellers og nøt veldig at vi var gjester både morgen og kveld i år.

Torsdag var jeg sliten av det lille jeg hadde gjort, men følte veldig for å gå en tur alene på formiddagen. Jeg tuslet bort til en engel som lånte meg et ullsjal på 17.mai, leverte det tilbake og fikk en koselig prat. På ettermiddagen dro hele familien på skogstur, for å få bevegelse ute sammen og litt ro i familien. Les mer om det i gårsdagens post på Instagram.

Fredag mente jeg at jeg var frisk nok til å gjennomføre online styrkeøktene «live». Det var en redusert trener, med host og hark, men jeg var der og fikk veiledet. Å slite ut musklene måtte jeg overlate kun til deltakerne. Godt å være i gang om ikke annet. Det ble en rolig tur også på kvelden. Godt å bevege seg mer.

Lørdag hadde jeg sommertøyprosjekt, jobb, ornings hjemme og besøk av mange barn på planen. Likevel fikk jeg prioritert inn en god runde til fots og både frokost, lunsj, middag og noen kaffestunder i solen. For en deilig tid. Elsker mai ♥️ Bildet du ser øverst er hjemmelaget brus av natron, mekket av Magnus og kompisene. Gøy eksperiment med hele fire smaker og «rateing». Lært på NRKs Newton.

Søndag blir primært en del kjøring, heiing og besøke familie i Skien. Vi er på vei nå. Det blir kos. Frode er jo fra Skien men har ikke deltatt på noe løp der siden han var 16 år. Og for Magnus blir det hans første i pappas hjemby. I vesken har jeg resten av salaten fra i går, en solid porsjon, som jeg skal nyte før vi går ut av bilen.


Mitt ønske og håp for neste uke er å bli helt frisk, komme i gang igjen og få laget deilige salater hver dag, som i helgen.

Hvordan ble din uke da? Og hvordan takler du det når det ikke går som forventet?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *