Treningspause forlenget på ubestemt tid

Gratulerer med seiern Sverige! Ekstra stas å være i Göteborg denne helgen, som Magnus er med Frode og kompiser, i anledning Göteborgsvarvet. Magnus løp sitt første sammenhengende halvmaraton i går, alene. I folkemengden. Dvd alle løp i sitt tempo og gjorde sitt beste, og de voksne kara startet en time før Magnus så han var alene med spenningen sin, folkemengden og starten på løpet ditt. Er så imponert over motet! Pappa var der og tok han i mot i mål da. Gjenforening, velfortjent, svensk after-run og Grand Prix med «hjemmeseier». Så gøy!


Ja, god dagen derpå til dere alle som benyttet anledningen til å ta seg en Grand Prix aften. Selv hadde jeg besøk av en veldig nær person i går kveld, som hjalp meg veldig. For jeg trenger hjelp, men mer om det senere. Med min skralle form var det godt og avslappet med bare oss to, samt at hun fikk ting unna i hodet mitt.

I forrige søndagsinnlegg var det en uviten og ganske optimistisk Trine egentlig, som erkjente at hoften hadde bremset treningen en periode, men som så at det gikk seg til. Men i stedet for å prøve meg litt frem i skogen som håpet denne uken, dro jeg i brekket allerede mandag morgen.

Det er rart hvordan du kan legge deg frisk, sove uten å vite og våkne opp dagen etter med vond hals, tett bryst, verk i hodet og verdens skumleste lyd fra brystet?

Livesendinger i online styrkegrupper måtte avlyses, jobben på pc måtte vente, jeg lå tung i sengen. Kroppen var supertydelig!

Og siden har jeg slitt med stygg hoste, bronkitt og skrall form, uten nevneverdig høy feber. Så jeg har satset på bedring med full ro, men mangler den store fremgangen. I dag trosser jeg alt og drar for å heie på Didrik og gjengen på cup. Det skal bli deilig å komme ut!

Uken bød dermed på null trening, treningsavlysninger, mye ligging. stillesitting og ro. Det stikk motsatte av det som føles naturlig nå sett i et litt større perspektiv. Jeg var klar for å trappe litt opp, mentalt i hvert fall.

Jeg prøver å akseptere, men sliter litt. Bare fordi jeg er så utrolig treningsvåryr og villlllll trene.

Vel, TTT, ting tar tid. Livet og treningen går opp og ned. Mer om det i peptalk-form på min Instagram i morgen.

Hvordan var din treningsuke?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *