Dypt takknemlig, takk for alt!

En av babyene mine fyller år i morgen. Her er noen ord om det…

Med VG-sluttpakke i venstrehånda og pennen i høyre signerte jeg med United Influencers, brettet opp ermene og lanserte treningsbloggen Trines Treningsglede to måneder etterpå, 7.april 2016.

Jeg er ikke født som noen forretningskvinne og noe slikt har jeg dog ikke lært i VG heller, så ja, jeg var sikkert gal og jeg var skiitnervøs.

Men markedsavdelingen lærte meg å tro på meg selv, at man har fuck up cards som man skal bruke opp, at når man får ta eierskap til egne oppgaver så overrasker man seg selv positivt. Og jobbe i team med flinke folk som besitter kunnskap som gjør at vi utfyller hverandre og tilsammen blir bedre.

Derfor turte  jeg å prøve meg på egne ben, og derfor var jeg beredt til å tryne men samtidig i stand til å håpe. Jeg var sikker på det ville bli utviklende uansett. Og at jeg lander på bena. Jeg har aldri blitt liggende…

Etter nesten 25 år i VG følte jeg at jeg flyttet hjemmefra. Det var både trist og gøy! Jeg var både nervøs og kry. Og takknemlig for alt jeg hadde opplevd, modnet og lært på samme arbeidsplass gjennom mange år.

Da jeg satset og formulerte forretningsideen med Frode, kjente jeg at jeg fulgte hjertet mitt nøyere enn noen gang. Men jeg tenkte ikke at jeg ville «komme hjem» da jeg «flyttet hjemmefra». Men det har jeg virkelig gjort. 

Vektklubb var et eventyr! Og det er Trines Treningsglede også for meg. Større ansvar, større frihet, sterkere eierskap, større fallhøyde, enda sterkere arbeidsmotivasjon, mer glede og lengre fremtidsutsikter.

Jeg er så stolt over å ha turt, glad for støtten i Frode og takknemlig for å drive med det jeg elsker; skape, trene, formidle og motivere ♥️

Det aller mest givende er å være så tett på brukerne. Jeg møter, snakker, mailer og chatter med dere hver eneste dag, 365 dager i året. Helt fantastisk!

Tusen takk for følget, bevegelse og alt dere har delt, gitt og tatt imot i syv år!

Dypt takknemlig, vi trenes!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *