Trines Treningsglede fyller 7 år 7.april – det må feires!

#egenreklame

STERKERE & STRAMMERE

KOM I GANG NÅ

Tren styrke online med meg

Meld deg på innen

16.april kl 24.00

og få 2 mnd GRATIS!

Tenk at det er syv år siden 7.april! Og at disse årene har gitt meg verdens beste trenings-tropp, i marka og på nett. På reisen mot mer treningsglede, form og helse blir vi stadig flere fine folk. Og flere skal vi bli. Det må feires og inkluderes!

Hiv deg med på inkluderende styrketrening, og kom i gang med oss! Meld deg på online styrketrening innen fristen og få de to første mnd gratis!

BURSDAGSTILBUDET GJELDER tom søndag 16.april kl 24.00!!!

MELD DEG PÅ HER NÅ!

Tren gratis de to første månedene

Etter gratisperioden koster medlemskapet 490 kr. Ingen bindingstid. 

Tren effektive styrkeøkter hjemme og der du er etter instruksjoner fra meg på skjermen. Du får to helkroppsøkter med vekter servert ukentlig – varierte, motiverende og et passende push til å trene regelmessig. Med meg på mobilen kan du trene når som helst, stille spørsmål når de dukker opp og få støtte og hjelp når det trengs. Enklere blir det ikke!

BURSDAGSGAVEN gjelder alle nye online medlemmer/abonnenter og du kan velge mellom gruppen for «generelt økt styrke» eller «styrke for vektreduksjon».

Ta en titt på en typisk veiledet styrkeøkt med meg HER

Er du usikker på hvilken gruppe som passer best for deg og ditt mål kan du lese mer om hver enkelt gruppe her;

HVILKEN PASSER BEST FOR DEG?

  1. Gruppen for økt generell styrke heter «Trines Treningsglede online generell styrketrening».Les er om gruppen her
  2. Gruppen for den som skal ned i vekt heter «Trines Treningsgledes online styrketrening for vektreduksjon»  Les mer om gruppen her

Hjemmetrening er «game-changer»

Selv fikk jeg regelmessige helårsvaner med styrketrening etter jeg begynte å trene hjemme. Det er så enkelt å rydde plass til to kvadratmeter og 3o minutter, og håndvekter er den beste investeringen jeg har gjort. Vektene «gir og gir» og slites aldri…

Å trene hjemme passer bedre og bedre for flere og flere. Onlinetrening er noe mange travle kvinner trives og lykkes med fordi det er fleksibelt, tidseffektivt, forutviklende og lystbetont. Styrketrening er anbefalt alle av Helsedirektoratet, for funksjonen og helsens del.

Mitt onlinetilbud skiller seg ut ved at jeg normalt sender økter «live» til bestemte tider samtidig som at du kan du trene akkurat når du vil. Det at vi bruker håndvekter gjør at du har unike mestrings- og progresjonsmuligheter, som er gull for motivasjonen.

Med et rikt utvalg lagrede kvalitetsøkter og et miljø og en trener som alltid «er» der, kan du trene så mye du vil og stille spørsmål når som helst året rundt, også i såkalte offline-perioder (i ferietid og ved sykdom). Du vil oppleve kontakten med PT som nær, og øktene som ekte og autentiske.

Som onlinetrener har jeg stor fokus på å tilpasse nivå (ved bruk av håndvekter og øvelser i ulike vanskelighetsgrader) og sørge for at du får fremgang, effekt, variasjon, tydelig veiledning og treningsglede. Du får dessuten den individuelle oppfølgingen du måtte trenge og ønske på mail.

Stabilitet i treningen

Mange kvinner opplever manglende kontinuitet og dalende motivasjon på grunn av for høy terskel for å få trent. Når du trener styrke online sparer du tid, krefter og stress ved at du slipper å dra hjemmefra. Du unngå treningssenter, som du kanskje kvier deg for eller ikke trives på. Du blir sterkere og kommer i form ved kyndig veiledning, og det passer ypperlig sammen med enkel kondisjonstrening hjemmefra.

Alle kan og alle bør

Så sant du har Facebook og håndvekter kan du trene med meg, uansett hvor du bor og hvilket nivå du er på. Fylte vannflasker kan fungere i starten og i korte perioder. Treningen og dermed vanene er lett å ta med seg på ferie, reise og på hytta. Derfor er helårskonseptet svært lønnsomt og forutsigbart for både lommeboken og formen.

Alt foregår i lukket Facebook-gruppe. Du trener hjemme, eller der du er, etter instruksjoner fra meg på skjermen. Med livesendinger og et bredt utvalg i arkivet kan du trene når som helst og så ofte du vil.

Med mitt konsept er det enklere og motiverende å bli helårstrener og dermed trene både i hverdagen, i helger, i ferier og på reise.

Styrketrening er anbefalt oss ALLE, og jo eldre du blir, jo viktigere blir det. Ikke utsett det! Hiv deg med, velkommen skal du være.

Test konseptet gratis

Med hele to gratis prøvemåneder får du virkelig testet konseptet og kommet skikkelig i gang. Det er god tid til lære om styrketrening, etablere vaner og bli trygg og bitt av basillen. Etter 6-8 uker vil du også merke resultater, motiverende! Trening gir energi og hjelper alltid, ikke bare fysisk med også psykisk, og ikke bare på styrken og holdningen men også på forbrenningen og vekten. Meld deg på her nå innen søndag 16.april kl 24.00!

Da håper jeg vi trenes, og får tettere kontakt i året som kommer. Gleder meg vilt!

Har du spørsmål, send en mail: trine@trinestreningsglede.no

God trening

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENINGHER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HERog få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på InstagramHERog få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *