Dette er Trines Treningsglede coaching

Visste du at jeg tilbyr coaching – en til en samtaler?

Jeg tilbyr coaching innen trening og livsstil. Først og fremst ved fysisk møte i området Bærum/Asker/Oslo vest. Men jeg har også coaching på telefon og over.

Coaching trening og livsstil

Ved samtaler 1:1 hjelper deg til å tenke, føle, handle og lære for å sette og nå dine viktige mål inne trening, helse og livsstil.

Bakgrunn

Så langt har tilbudet vokst seg frem uplanlagt ved at kvinner jeg allerede trener fysisk  i gruppe eller over nett, trenger og ønsker noe mer. Personlige og individuelle møter over tid, der jeg bruker coaching og aktiv lytting for å veilede, motivere og gi tilpasset veiledning, oppmuntring og oppfølging. 

Alle coaching-timene jeg har hatt til nå har handlet om helhetlig livsstil, trening og helse til personen jeg har foran meg.

Litt om meg

Selv er jeg 47 år, mamma til to gutter og har jobbet med trening, helse, vektreduksjon, livsstil og veiledning siden 2005. Trening er både interesse- og fagfelt, og jeg har jobbet med trening både i SATS, i VG/Vektklubb.no og i Trines Treningsglede. Jeg har slitt med kroniske helseproblemer og overvekt siden jeg fikk barn, og kjenner til fortvilelsen ved å ikke finne den gode balansen og veien videre. Men jeg har også funnet veien ut, fordi jeg aldri ga opp og fikk hjelp, oppfølging og viktig kunnskap.

Min kompetanse

For en del år siden bygget jeg på min 5 årige psykologi- og pedagogikkutdannelse fra Universitetet i Oslo med coaching-utdanning samt Fitness-studiet ved Norges Idrettshøgskole. Der ble jeg utdannet personlig trener og avansert gruppetreningsinstruktør. I SATS har jeg vært personlig trener og gruppetrener, og jeg har drevet med treningsveiledning og levert helsejournalistikk over nett gjennom VG og i Vektklubb.no som jeg var med å bygge opp og jobbet i nesten 9 år. Jeg har delt kunnskap, inspirert og trent folket via min egen virksomhet Trines Treningsglede siden 2016.

Mine treningsinteresser 

Gruppetimer med utfordrende koreografi, turer/joggeturer/fjellturer, sykling, rollerblades og langrenn UTE, er mine favoritter. Jeg har dessuten lært meg å like den viktige og mestringsfylte styrketreningen. Yoga er et ønske, men foreløpig er har jeg kun mini-meditasjon på plass i hverdagen.

Trines Treningsglede 

I Trines Treningsglede er jeg trener i marka der jeg har kondisjonsgrupper i motbakkene. På nett trener jeg folk fra hele landet der de er, det er basisk styrketrening hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen og via livesendinger. Jeg tilbyr også kondisjonsprogram (gå, jogge, løpe) på nett, samt «FEEDBACK» – en lavterskel mulighet for å få tilbakemeldinger på ukens trening hver uke, samt svar på treningsspørsmål.

Mine styrker 

Min styrke som PT/coach er at jeg kjenner målgruppen min godt gjennom lang, relevant erfaring. Jeg har også et grunnleggende godt humør og pågangsmot som smitter. Å snakke med mennesker og prøve å forstå og støtte med mål om økt aktivitet og treningsglede, har vært ønsket hele veien. Og etter mye motgang og motbakker har jeg nok blitt en enda sterkere støttespiller, og enda tryggere på at du skal komme deg over kneika og til dine mål.

Din coach?

Om du vil ta en kartleggingsprat tar du kontakt å hører om jeg har ledig tine. Uansett utgangspunkt og mål så skal vi sammen finne frem dit, i riktig tempo. Med fokus og vennlige push fra meg.

Ta kontakt for coaching: trine@trinestreningsglede.no

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *