Gleden over fremgang

Formutvikling kjennes utelukkende godt ut. Det er et tegn på at du/jeg har jobbet godt over tid og at det du har gjort har gitt resultater. Du kan nyte fremskritt og være kjempefornøyd!

Som jeg er nå.

Og vi snakker ikke de store stegene. Litt sterkere, litt raskere. Siden nyttår. Ikke for det, vi snakker også et stort fremskritt fra januar til nå, innenfor hyppighet. I dagboken ser man en økning fra 2-3 styrkeøkter i uken og that’s it, til daglig mosjon. 6-7 økter hver uke.

Den siste skyldes en bevisst opptrapping og gjennopptaking av vanlig aktivitet etter 100 dagers prosjektet med en pause fra det vante.

Men det er jo ikke bare det!!! Jeg har jo hatt mange opptrappingsplaner etter sykdom de siste årene som har blitt avbrutt av sykdom etter noen uker. Etter corona-julen har jeg derimot vært frisk stort sett, foruten tre dager med heftig omgangssyke, noe som har tillat meg god kontinuitet på aktivitetsfronten i omkring åtte uker.

Jevnlig aktivitet gir fremgang, uansett HVORDAN!

Jeg fikk jo dessuten lagt et godt styrkegrunnlag i høst før jeg fikk corona. Åtte uker med regelmessig, kontinuerlig trening gir effekt!

Nå merkes det at jeg er et steg videre, ikke bare med helsen og vekten, men også formen. Et lite steg – hurra!!!

Vi er godt inne i «Foredrag og 100 dager med Trine» med måldato 22.april. I høst fulgte jeg de tre stegene til bedre helse som jeg deler i foredraget. Mitt personlige mål for de 100 dagene nå er «å fortsette og mestre det nye kostholdet mens jeg innfører mer trening og fysisk aktivitet. Og slik fortsette mot det langsiktige målet; Å BLI FRISK.»

Neste foredrag er torsdag 20.april. Les mer og meld deg på HER! #egenreklame

Som dere skjønner, er oppsummering av treningsuken flyttet tilbake til søndager. Jeg synes ikke fredager funket og er ikke redd for å revurdere ting og gå tilbake.

Her synker frokosten (ja, jeg spiser såklart  frokost med familien så tidlig som det faller seg naturlig i helgene!!!) skal vi snart ut på sesongens siste barneskirenn (vi har dog flere renn vi skal på i og etter påsken på fjellet og Svalbard), og det er ett av de gøyeste og etter mors smak 😀 «Bakkesprinten», he he. Full fræs oppover slalombakken Kirkerud i Bærum. Lykke til gutter og jentene!!!! Jeg heier i vei..

Og god søndag alle!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *