Holder ting enkelt – KONTINUITETSGLEDE

Været utfordrer, svinger og hindrer fortsatt raske løpeturer ute. Formen er langt i fra bygget opp og gjør øktene jevnt over tunge. Vintertrettheten har slett ikke sluppet taket ennå. Den sprudlende vårkroppen og stigende energien lar vente på seg en snøfylt, kaotisk og julestemt fredag langt ute i mars.

Jeg holder treningen meget enkelt om dagen, og det funker som fjell!

Nei, maraton formen er ikke på vei. Jeg snakker om rutinene først og fremst. Når jeg holder treningen enkel gjennom en ujevn treningsperiode, blir det god kontinuitet til tross. Og det i seg selv gir så god følelse.

Korte, enkle økter – undervurdert!

Regelmessig, enkel og lite tidkrevende trening gir den beste effekten på den fysiske formen akkurat nå, fordi det blir gjort til tross for ikke-optimale treningsforhold, ikke den sterkeste motivasjonen for stor treningsmengde, lange økter og ville intervaller.

Å få til regelmessig fysisk aktivitet er faktisk utrolig tilfredsstillende, uansett hvor kort, hardt eller avansert.

Jeg føler meg gradvis mer rustet til å stå i mot sykdom, mestre hverdagens krav og utfordringer og trappe opp trening utover våren.

Håper du også ser at ikke trening betyr enten full gass eller stå i fri 🤓

Riktig god helg fra meg

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *