Boost med mye sol – DAGSLYSGLEDE

Gosh, som solen flommer over Østlandet og booster helsen om dagen. Jeg merker at humøret blir bedre! Du og?

På grunn av min nye rutine med morgentur og fordi det fortsatt er lyst på ettermiddagen når vi følger barna på aktiviteter, får jeg mye mer dagslys enn for få uker siden. I følge forskning bedrer det søvnen og humøret mitt, og reduserer mengden antidepressiva – som jeg ikke bruker. Det å være ute i dagslys er forbudet med større lykke, og det kjennes.

Lyst til å trene deg i form ute? Følg av mine gå-, jogge- eller løpeprogram HER

Dagslys er ikke det samme som sol, men denne uken – jo! Dagslys, frisk luft, sol og blå himmel i bøtter og spann, en boost for helsen og velværet. Tusen takk!

Har du mulighet til å mosjonere eller trene på vei til og fra jobb, i lunsjen eller rett etter jobb, så kan du sanke mer energi og mindre tretthet og de gode sirklene er i gang.

Teknisk sett er det vår, men vi våknet til nytt snølag i går, minus 12 grader i dag og skal vi tro værmeldingen er det uker til den massive isen på bakken smelter. Det er fortsatt digg å trekke inn for å trene trygg styrke mellom de vaklete turene ut. (Tusen takk til alle faste og nye som ble med på økten på Facebook på Kvinnedagen!!!! Så mange & moro! Økten kan tittes på, trenes etter og repeteres HER).

Ikke mild vår helt ennå altså, men la oss nyte at det blir lysere for hver dag, at temperaturen stiger mye i løpet av en dag før den synker igjen, og ikke minst hver deilige solstråle. Enn så lenge. Med vårlige dager kommer okke som!

Endelig er bryllupshelgen her. Gaven er underveis. Talen er skrevet og surrer i hodet.  Kjolen og skjorten er strøket, skoene pusset, neglene lakket, håret nyklippet… Jeg kjenner meg spent og yr på brudeparets vegne og gleder meg veldig til å feire dem.

Vi får se hva det blir til av trening denne helgen. En skitur med storfamilien (gode venner) er avtalt søndag etter skirenn i Asker. I alle fall.

Riktig god helg! ♥️

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *