GAVE TIL KVINNEN: To mnd gratis prøvetid på online styrke nå – SISTE FRIST 8.MARS!

#egenreklame

STERK KROPP – STERK KVINNE

Tren med Trines Treningsglede online styrketrening

KNALLTILBUD NÅ

Meld deg på innen 8.mars kl 24.00

og få 2 mnd GRATIS!

Alle kvinner bør trene styrke – spesielt etter fylte 40 år! Tren styrke med meg online fremover og få det bedre fysisk og psykisk. Se en typisk hverdagsøkt her!

For å markere Kvinnedagen 8. mars er mitt bidrag å dele ut gratis styrketrening til kvinner i hele Norge! Grip sjansen og hiv deg med nå!

GRATIS-TILBUDET GJELDER tom kvinnedagen onsdag 8.mars kl 24.00!!!

MELD DEG PÅ HER ALLEREDE NÅ!

De to første mnd er gratis, ingen bindginstid

HVILKEN GRUPPE PASSER BEST FOR DEG?

Jeg har to litt ULIKE GRUPPER/ABONNEMENT. Begge abonnementene koster 490 kr etter gratisperioden. Velg den gruppen som passer målet ditt! Du kan lese mer om de to ulike online styrkegruppene her…

 1. Gruppen for økt generell styrke heter «Trines Treningsglede online generell styrketrening». Les mer om gruppen her
 2. Gruppen for den som skal ned i vekt heter «Trines Treningsgledes online styrketrening for vektreduksjon»  Les mer om gruppen her

Har du spørsmål, send meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

Les også: 8 grunner til at kvinner bør trene styrke og bli sterkere

Om konseptet «Trines Treningsglede online styrketrening (for vektreduksjon)»

Du trener hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen. Med styrkeøkter servert «live» ukentlig, et hyggelig fellesskap rundt treningen og med meg som motiverende og dedikert trener, blir du sterkere ved hjemmetrening i lukket Facebook-gruppe. Trygt, enkelt og lystbetont får du faste rutiner, kommer i form og blir sterkere og strammere. Mange deltakere opplever treningsglede og gode sirkler psykisk og fysisk, og i treningen, hverdagen og livsstilen generelt. BLI MED og bli glad i styrketrening DU OGSÅ!

Mitt styrkekonsept på nett bidrar til å styrke og stramme opp, bedre helsen, øke forbrenningen, bremse aldring og øke og livskvaliteten. Ikke minst motvirkes muskeltapet som skjer for oss alle etter fylte 40. En sterkere kropp får mange kvinner til å føler seg bedre, få bedre selvtillit og bli en sterkere utgave av seg selv – både fysisk og psykisk.

Les om Sissel (56) som har gått ned 40 kilo siden konseptet startet i 2016 HER

Online og hjemmetreningen er i vinden

Det er flere grunner til at mitt treningskonsept online i lukkede Facebook-grupper er som skapt for tiden vi lever i.

Tidseffektivt: Hjemmetreningen er en meget smart løsning for alle travle kvinner i hele landet uansett nivå – og funker! Du sparer tid og krefter ved å slippe å dra noe sted, og slipper stress. Ekstra motiverende!

Trener trygt i fred: Treningen er som skapt for corona-tiden ved at du trener trygt hjemme. Ikke minst inkluderer konseptet den som av ulike psykiske eller praktiske årsaker ikke kan og/eller ikke vil trene på treningssenter når det er åpent. Jeg vet mange faktisk kvier seg for å trene blant andre, spesielt i start-gropa.

Hjemmetrening og live-elementet: Treningen i lukket Facebook-gruppe er lagt opp av meg som personlig trener, med tanke å være effektiv, skadeforebyggende, formoppbyggende og lystbetont for deg over tid der hjemme. Du får hovedsakelig to helkroppsøkter «live» i uken (40 og 30 min) med meg som instruktør, noe som gjør medlemskapet levende, sosialt/samlende og motiverende.

Personlig oppfølging og motivasjonshjelp: Du får personlig oppfølging og ekstra motivasjonshjelp om du trenger og ønsker det. Forskning viser at oppfølging øker skansen for at man lykkes med livsstilsendringer. Oppfølging på mail og styrkeøkter servert hjem gjør styrketrening enkelt å få sving på!

Stor frihet og stort utvalg: Livesendingene går på formiddagen, og lagres til senere bruk. Du må selvfølgelig ikke delta live! Arkivet med lagrede økter er stort og bredt. Du finner lange, korte, helkroppsøkter, økter med fokus på enkelte muskelgrupper, med utstyr, uten utstyr osv. Du kan trene og variere så mye du selv ønsker, året rundt. Det er lett å trene på ferie!

Fremgang og progresjon: Håndvekter og flere nivåer i egenkroppsøvelsene, samt variasjon og repetisjon gjør at treningen gir både rask fremgang og progresjon over tid.

Struktur, rutiner og gode vaner: For aktive brukere bidrar treningen til bedre struktur, fastere rutiner og bedre vaner i treningen og hverdagen generelt. Fast styrketrening bidrar til positive sirkler i livsstilen, og gir mye mestringsopplevelser. Du kan oppleve personlig utvikling, økt selvtillit og mer treningsglede.

Nå kan du altså være med meg å trene selv om lommeboken er tom. Lær av meg, få mer lyst og bli bitt av basillen du og! Og la vår-formen komme.

HUSK fristen er 8.MARS kl 24.00!!!

Håper vi sees! 🙂

Trine

6 kommentarer

 1. Hei. Kunne tenkt meg kurset for vektreduksjon. Men er det gratis kun en mnd. ?

  1. Trines Treningsglede

   Påmelding Innen søndag gir 2 mnd gratis! Normalt 1 mnd ja..

 2. Kurs for å gå ned i vekt. Hva er prisen etter to måneder,

  1. Trines Treningsglede

   Heisann, dette er et helårskonsept og prisen per måned er 490 kr etter gratis prøveperiode! Velkommen 🙂

 3. Hei, litt usikker på hvilken gruppe jeg skal velge. kan jeg endre gruppe etter hvert, om jeg ser at jeg tåler mer, eller mindre?
  Er det evt noen bindingstid?

  1. Trines Treningsglede

   Beklager sent svar, du kan selvsagt bytte. Ta kontakt på mail så fikser vi kampanjetilbudet i dag til deg. trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *