Å jogge med barna ga ekstra HVERDAGSGLEDE

Hurra, det er fredag! Jeg skal gjøre spennende jobb, treffe venninner til sen lunsjkaffe, ha små mennesker på besøk og lade opp til tidenes renn-helg. Det er så mye logistikk at Frode har laget kjøreplan for familien. My God!

Godt vi prioriterer søvn høyt om dagen og skal lande på afterski hos mamma søndag og få middag servert ♥️( følg oss gjerne i story gjennom gale-Matias-helgen).

Vel fredag betyr også oppsummering av treningsuken, og spørsmålet er om det ble noe treningsglede, og evt hva som gjorde det?

Forleden ville Didrik til venner etter lekser på kvelden. Han bestemte seg for å jogge for å komme raskt frem og hjem. Herlig påfunn!

Det ga meg puls, kvalitetstid med han og hverdagsglede!

Godt synlig i refleksvest, med nye brodder og ringeklokke på armen dro Didrik på lykke og fromme til et boligfelt et par kilometer av gårde der han ikke visste hvem som var hjemme. Åtteåringen ville gjerne at jeg skulle bli med til han «fikk napp», og vet jo at jeg ikke er vanskelig å be med ut på tur. Så vi jogget sammen hjemmefra – og fra dør til dør før – til han fant venner som var hjemme.

Da han var trygt «på plass» jogget jeg videre, og han jogget alene hjem til slutt – til avtalt tid. Så stolt og frisk i kinnene at det oste etter han på vei inn i gangen hjemme. Jeg elsket det hele! #hverdagsaktivitet og det gjentok seg i går.

Joggende i morgentimene har jeg flere dager i det siste dessuten møtt på barna og følgegruppene på vei til skolen. Tatt litt følge, slått av en prat, sneket til meg ekstra «ha det»-nusser og jogget videre gjennom nærmiljøet. Love it!

Tirsdag denne uken var det skidag på skolen. Magnus og Didrik gikk til skolen i skiklær og skisko og med tursekk, ski og staver. Med joggeklærne på og proppene på lur i lommen, slo jeg følge med Didrik ut døren og til han møtte en klassevenn nærmere skolen. Så fløt jeg videre med deilig musikk på øret og fullførte min morgenjogg i winterwonderland. Det betød litt ekstra tid med Didrik og hans høylytte skidag-forventinger, he he. Og en sterk følelse av frihet fordi joggingen så lett tilpasses det som skjer.

Alt i alt har korte, raske, fleksible joggeturer betydd sunn transport, samvær i bevegelse med barna og tid i nærmiljøet. Glede, frisk luft og mestring!

På toppen av dette kom drømmeskituren med Frode – en sjelden kjærestetur, helt uplanlagt, i magiske marka i strålende sol…mer glede av en aktivitet skal jeg lete lenge etter.

Å jogge med barna på ettermiddager og kvelder gir ekstra stor HVERDAGSGLEDE. Og langrennsturer i dagslys med Magnus, Didrik og Frode velter lykkefølelsen min. Så ja, jeg har en ekstra fin uke i vente snart, nå som helsen lover godt og det nærmer seg vinterferie.

Håper du har hatt gode dager?

God helg!

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *