Jeg valgte mestring og fikk LØPEGLEDE

Treningsgleden denne uken handlet mye om mestringen jeg tilrettela for i forbindelse med joggeturer ute.

Etter over et halvt år uten kondisjonstrening og jogging ønsket jeg å komme i gang på en fin måte. Og det klarte jeg. I ti minus, på glatta, tidlig på morgenen – tenk. (Jeg er ikke en morgentrener). Så hvor kom mestringen inn? He he…

To ord har blitt veldig sentrale for meg i min nye helhetlige livsstil; overkommelig & levelig. Da må det også gjelde innen trening. Jeg legger listen der jeg er, til enhver tid.

Listen på kondisjonsfronten ble denne uken lagt til flate, lette og korte joggeturer. Overkommelige. De brakte ingen negative følelser og ingen vondter. Snarere ble det bare positive opplevelser. Jeg kjente effekten av styrketreningen som har vært ganske stabil, og joggeturene  i denne kroppen ga..det minsket ikke mestringsfølelsen eller treningsgleden.

Men ga MERSMAK

Ny fredag, ny fest 🤩

I kveld blir det en spasertur hjem i mørket etter foreldrefest på tennisklubben. Denne gangen representerer vi Didrik, og vi gleder oss. Og stiller med ovnsbakte poteter. Poteter er viktige basismatvarer i kostholdet og på tapasbordet. Poteter har et høyt innhold av vitaminer og mineraler, jeg slår et slag for poteten!

God helg!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *