Styrketrening – en stor del av planen

Livskvaliteten øker proporsjonalt med en sterk kropp. Kraft, kontakt, kontroll og komfort i egen kropp er min erfaring med styrke, og etter regelmessig styrketrening. Det vil jeg ha!

2023 skal bli et sterkt år, og ønsket er å komme tilbake i både helsemessig og fysisk form.

Ting tar tid og sykdom hefter de fleste på veien, men styrketrening er det letteste å begynne med synes jeg, sammen med tur ut i frisk luft. I morgen tror jeg at jeg er klar for å ta årets første økt, og vi er kanskje flere?

SISTE FRIST:// SUPETILBUDET på gratis online styrketrening de to første mnd har frist i natt klokken 24.00. LES MER OG MELD DEG PÅ HER!

Når vanen er inne med to styrkeøkter og tre turer per uke, er utgangspunktet for å bygge opp formen enormt. Da gjelder det bare å holde seg frisk. Gleder meg!!! Ikke minst til å bli sterkere MED dere.

Kostholdet har blitt mye mer lystbetont og mestringsfylt etter høsten som var, så til en forandring gleder jeg meg til også å fokusere på mat & matlaging!! Det blir så spennende å dele reisen min ordentlig på torsdag i foredraget og ikke bare disse bruddstykkene. Håper å se deg?

MELD DEG PÅ FOREDRAGET HER NÅ, se det «live» torsdag 12.januar kl 20 eller når det passer for deg.

På tirsdag er vi dessute i farta igjen i motbakkene i marka, det blir også ordentlig fint.

Da håper jeg vi sees både her og der fremover.

God trening i alle fall!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *