NYTT FOREDRAG: «Helseboost med vektnedgang» – MELD DEG PÅ

#egenreklame

Hør mine erfaringer, få oppskriften og støtte til ditt eget prosjekt!

NY SJANSE: Etter vellykket lansering i januar ønsker Trines Treningsglede velkommen til nytt «live» foredrag rett over påske, torsdag den 13.APRIL 2023 kl 20.00. Få det lettere denne våren! (Passer det ikke «live» kan du fint se det i opptak!)

Sted: Nettarrangement/lukket Facebook-gruppe, der du er
Varighet foredrag: 45-60 min

Deltakelse: 100 dager
Pris: 950 kr

PS! Har du en medisinsk diagnose, er det viktig at du lytter til individuelle råd av lege eller ernæringsfysiolog! Mer info om hvem foredraget passer for under bildet.

MELD DEG PÅ HER

i god tid før 13.april (for å delta live er siste frist for å komme inn i Facebookgruppen/foredragsrommet 13.april kl 19.00!)

– klikk på den blå knappen ✨✨✨

Bli med i Facebook-arrangementet her og klikk «interessert» eller «delta», så får du oppdateringer frem til foredrags-dagen!

Hvem passer foredraget for

Endringene jeg har gjort – som blant annet medførte at jeg gikk ned 10 kilo gikk på 100 dager –  er ufarlige og kan passe for folk flest. Foredraget handler om hva jeg spiser mer av, når jeg spiser nå kontra før og hva jeg har gjort på trening for å bidra til god balanse. Grepene jeg har tatt kan trolig hjelpe andre med diffuse problemer som hodepine, lite energi, smerter i muskler og ledd, kranglete mage og fordøyelse, overvektsproblemer. Men ved diagnoser og medisinske tilstander skal man alltid følge individuelt tilpassede råd fra sin lege/behandler/ernæringsfysiolog.

Temaet for foredraget 

Hva var det som skulle til for å hjelpe helsen og rikke vekten endelig, etter mange år med kroniske sykdomsplager og en kropp som bare ble tyngre og tyngre med kjente slankeråd og mye trening?

I foredraget deler jeg litt om forhistorien og vendepunktet, hva som inspirerte og lærte meg opp og mest av alt HVORDAN jeg la om mat & trening med 100 friske dager og 10 kilo vektnedgang som resultat. Les også: Ned 10 kilo på 100 dager 

Oppskriften funker, har vært banebrytende og avgjørende for meg og nå deler jeg med deg!!!
Jeg tar deg gjennom

3 STEG TIL BEDRE HELSE OG VEKTREDUKSJON.

Basert på erfaringer og resultater fra eget prosjekt i høst #100dagermedTrine har jeg satt sammen et ærlig og modig foredrag som kan bidra til både læring, endring og inspirasjon.

Foredraget tar utgangspunkt i min historie, nyervervet kunnskap fra ernæringsfeltet og sett fra en treningsfaglig synsvinkel.

Styrketrening er alltid å anbefale for en som passer på vekten og helsen! MELD DEG INN i online styrketrening nå med meg til kampanjepris nå (2 mnd gratis) og innen 8.jan kl 24.00! 

Min intensjon er at du også skal kunne bli bedre rustet til mer helsebringende valg, samt reflektere over om det du gjør faktisk er det aller beste for DEG. Eller kan du ta enkle grep selv og få det både bedre og lettere?

Foredraget kan være starten på DIN 100 dagers reise, der du kan prøve ut oppskriften tilpasset deg, med støtte fra meg.

Når du melder deg på foredraget får du automatisk:

  • plass i gruppen i 100 dager
  • tilgang til lagret versjon av foredraget
  • oversiktlige tips-bokser
  • kort vei til chat med meg Trine (og de andre som vil).
  • to mail-runder med meg ved starten og slutten på ditt 100-dagers prosjekt.

Håper vi ses til en engasjerende time og et spennende prosjekt på nyåret!

Få kontroll på formen din og la 2023 bli ditt beste år noensinne.

Har du spørsmål, send en mail: trine@trinestreningsglede.no

Godt nytt år ✨

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *