Ned 10 kilo på 100 dager

Gledelig jul fining! Håper du har det fint disse høytidsdagene og at du også får plass til gode ting for deg♥

Nå skal jeg fortelle deg hvordan det er å være meg denne julen kontra siste dag i sommerferien. Kort fortalt fikk jeg merkbart bedre helse og gikk ned ti kilo på 100 dager.

I online-foredraget «Helseboost & vektnedgang» torsdag 12.januar gir jeg deg hele oppskriften og forteller HVORDAN jeg tok grep.

MELD DEG PÅ HER i god tid før 12.januar – klikk på den blå knappen ✨✨✨

Det føles som at utrolig mye har skjedd. Fra total fortvilelse, sykdom og rådvillhet i slutten av juli til håp 1.august, ny type handling i ukene som kom og merkbare fysiske og mentale resultater både uker og 100 dager etter. (Bildene har ikke den beste kvaliteten, pga corona fikk jeg ikke gjennomført shoot.)

Helseboost med vektnedgang

I løpet av 100-dagers prosjektet i høst gikk jeg ned 10 kilo som en konsekvens av endringer jeg gjorde for helsen, og som håpet – jeg holdt meg frisk. Resultatene har gjort mye for meg allerede og jeg er så takknemlig for å være på rett vei. Dette er bare starten…

Som følge av en vedvarende kranglete helse – som for meg ga seg utslag i gjentatte luftveisinfeksjoner over år – begynte jeg 1.august å eksperimentere med en totalt annerledes oppskrift. Med helt ny kunnskap gikk jeg 100 % inn for å hjelpe helsen ved et generelt helsebringende kosthold- og treningsmønster, som også virker inflammasjonssenkende.

Enkelt og oppsiktsvekkende resultater

Gjennomføringen har gått utrolig greit, oppløftende resultater kom raskt og jeg ble fort veldig optimistisk!

Det var fantastisk å se en løsning!

Lettere og friskere 

Vekten rikket seg omsider! Selv om vektnedgang ikke var det primære målet, var det helt klart en enorm lettelse at kroppen endelig responderte. For det er ingen hemmelighet at jeg med mitt høye aktivitetsnivå strevde med å gjenvinne normalvekt til tross for kunnskapen om kosthold og slankeråd gjennom Vektklubb.no-jobben og fra Idrettshøgskolen. Med ti kilo mindre føles alt i hverdagen dessuten lettere. Å oppleve store fremskritt på kort tid gjør meg glad og jeg har fått en enorm motivasjonsboost og tro på veien videre etter å ha stanget fullstendig i veggen over år. 

Helsemessig holdt jeg meg frisk! Sakens kjerne er at jeg var dypt fortvilet og desperat etter å bli frisk. Det primære målet var å bedre helsen (på sikt)! Jeg skulle spise for å behandle kroppen i minst 100 dager, for å erfare. Det var derfor utrolig oppløftende at jeg allerede de fire første månedene fikk kjenne på at jeg holdt meg frisk og treningsdyktig. Og følte meg bedre. Helt til corona banket på døren igjen. Å være friske og rask har gjort meg sterk og glad. Ikke minst føles kunnskapen jeg har fått om mat, kropp og biologi livsviktig. Og jeg har opplevd så mye mestring, fremskritt og trivsel.

De helsebringende effektene av å følge oppskriften og veie mindre er til å ta og føle på, og er listet opp lenger ned her. 

Fem måneder med erfaring har gått. På forholdvis kort tid har den nye ernæringskunnskapen inspirert meg stort, vært banebrytende og medført avgjørende og endelige endringer. Når jeg har lært det jeg har lært, er det uaktuelt å spise på en annen måte fremover. Noe av det mest lovende er at måten jeg spiser på nå funker over tid, gjennom ulike livsfaser og i høytider, ferier, helger og ikke minst i hverdagen. Jeg er overbevist om at dette er veien til å bli helt frisk og holde seg sunn, frisk og normalvektig, Jeg er like overbevist om at dette kan funke bra for mange!

Varig livsstilsendring

Det føles så endelig! Jeg venter ikke på noen «diett» som skal ta slutt.

Jeg lengter ikke tilbake til noe men trives oppriktig med mitt nye kosthold, og tenker det varer evig.

En del av mønsteret krever litt av meg hver dag, og noen ganger mer enn andre.

Andre ting går helt naturlig og enklere enn før.

Jeg føler mindre sult og sug generelt, og utbredt tankefred.

Mat/drikke jeg elsker koser jeg meg med med bedre samvittighet enn før.

Jeg opplever ikke nederlag men noe utfordring og mye mestring.

Selv om det ikke er som før, spiser jeg godteri, potetgull, kake og pizza fortsatt.

Mye tid er frigjort, for jeg slipper å tenke og bruke så mye tid på mat.

Jeg sover med bedre kvalitet og føler meg lettere, «renere», friere, friskere, roligere, klarere og som sagt utrolig lettet og glad.

Og er fornøyd med at jeg ikke ga opp i sommer da det så ordentlig mørk ut og kreftene var alvorlig tynnslitte.

Positive effekter av endret kosthold og lettere kropp:

♥ Jeg er kvitt plager i foten.

♥ Jeg har renere hud og ser friskere ut.

♥ Jeg er kvitt snorkeskinnen og søvnapné.

♥Jeg kommer inn i mange av klærne mine igjen.

♥Jeg er roligere til sinns og mindre bekymret (?)

♥Jeg er mindre stiv og føler meg bedre når jeg står opp og beveger meg rundt.

♥Jeg ser igjen konturen av formene mine igjen og blir glad av det.

♥Jeg får mer selvtillit etter å ha mestret noe som så umulig ut.

♥Jeg er kvitt reflukssymptomer og opplever mer velvære i magen/kroppen.

♥Jeg bærer en enorm stolthet over at jeg aldri ga meg.

HVORDAN jeg tok helsegrep og gikk ned 10 kilo på 100 dager, kan du høre om i foredraget mitt «Helseboost med vektnedgang» torsdag 12.januar kl 20.00! Der gir jeg deg hele oppskriften i 3 steg. Les mer og meld deg på her!  og vurder eget prosjekt på nyåret med min støtte.

Fortsatt gode romjulsdager ønsker jeg dere!

Kos dere masse med de rundt dere, den deilige maten på bordet – og kom dere ut sammen dere også. Det er så fint.

Trine ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *