Godt å lande i winter wonderland

De siste ukene har vært triste og litt tunge her i familien. Og vi var litt sliten nå. Veldig godt med en hytte helg med kjernen og med ekte skisesongstart i terrenget på fjellet.

Vår kjære Lillemor, farmor, svigermor har gått bort. Frode har vært mye opp og ned til Skien, og på torsdag fikk vi en fin og verdig avskjed med henne alle sammen ♥

Noen dager før begravelsen sklei Frode – min meget godt trente mann og rutinerte løper – og skadet skulderen ganske kraftig på løpetur. Det siste han trengte men litt typisk når man er sliten, trøtt og mer uoppmerksom? Det blir snart operasjon og rehabilitering og skisesongen går uten aktiv høyrearm.

Han fikk prøvd seg med én stav i går og i dag. På skøyting gikk det helt strålende, og det var fint føre å prøve seg på. Klassisk i dag gikk sånn passe. Men så lenge ski går, er det nydelig for han/oss.

Sååå masse fin snø og vakkert landskap plutselig, det var sååååå ubeskrivelig deilig å gå på ski igjen, og foten min var helt fin i skøyting og klassisk. Lykke!


Ettersom vår eldste sønn har begynt på skiskyting, Frode er engasjert i presisjonsidrett og vi alle synes det er gøy å prøve nye aktiviteter og gjøre ting sammen, er vi nå på skytebanen når anledningen byr seg. Så dét blir fort et nytt element i vår fjellturer.

På Sjusjøen var det en skikkelig flott skiskytter arena – hvor vi fikk trent skyting, øvd på rutiner og hatt familiestafett. Jeg fikk mine første treff. Moro!

En avkoblende helg i frisk fjelluft og winter wonderland med Didrik, Magnus og Frode er på hell, og skisesongen er i gang!!! Iiihaaa.

Jeg er fortsatt frisk og gleder meg til årets siste uke med de faste livesendingene i onlinegruppene mine. Tenk at jeg fikk trene gjengen uavbrutt, uten sykdom og som planlagt fra 1.aug til 1.des. Er så glad på alles vegne ♥

Hvordan var din helg? Trent? Snø? Juleforberedelser i gang? Annet?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *