De nye justeringene etter #100dagermedTrine

Prosjektet er evaluert. Veldig mye fungerte bra mtp prosessmål/gjennomføring. Og resultatmessig peker pilene i riktig retning. Motivasjonen ble ikke brukt opp! ♥

Jeg drikker en slurk av koppen med svart kaffe denne søndag morgen – koppen som er et symbol på at man kan endre smak, lyst og nytelse med endring av vaner. Nå foretrekker jeg ofte svart kaffe, selv om jeg nyter latte maks. Men dette var bare et eksempel, og kanskje ikke det beste heller. Mer om dette etter hvert..

Jeg ser ingen grunn til de store endringene videre når jeg endelig har funnet noe som fungerer og virker reparerende. I hvert fall ikke i kosten, som jeg tenker kan vare evig. Et kosthold som forebygger en rekke type helseproblemer, ja takk! Å være frisk er virkelig å foretrekke.

Treningsmessig er det grunn til å endre sakte men sikkert for å komme tilbake til anbefalt aktivitetsnivå. Trening og økt puls er jo også så viktig for helsa når jeg har mer normal tilstand. Jeg starter en forsiktig, utprøvende og analytisk opptrapping og beveger meg sakte fra det behandlende treningsopplegget..og er motivert for å bruke tid.

Styrketrening er jo fullt etablert, så det bare fortsetter. Kondisjonsmessig blir lette turer fortsatt hovedbasen men jeg innfører én goggetur i uken, der jeg får testet ut jogging. Valget av aktivitet kommer av at jogging og langrenn er ønskede kondisjonsaktiviteter på sikt, og at jeg trenger å kunne løpe i jobben min.

At jeg starter så forsiktig og så sjeldent handler både om inflammasjons-tiltakene jeg ikke vil slippe ennå og at jeg desverre har problemer i foten. Så lenge den sier i fra på korte drag på motbakke-jobben og på lette goggeturer en gang i uken er det nødvendig å holde igjen, vente på lavere kroppsvekt og få flere uker med øvelser fra kiropraktor innen styrke, tøyning og massasje.

Svømming og ski blir også aktuelt i vinter. Og er jeg heldig åpner min skisesong neste helg. Med Frode og disse.

Iiihaaaa!!!

Da vet du litt om fremdriften. Etter nye erfaringer har jeg fått større sug etter

  • kvalitet
  • tydelig skiller på hvile +mat/trening
  • balanse

Lærer hele livet si!??

Riktig god søndag, håper du koser deg ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *