Dette er «Trines Treningsglede LØPEPROGRAM» – med og uten coach

#egenreklame

Ønsker du å bli en løper eller løfte løpeformen ved målrettet løpeprogram og eventuelt coach, så er «Trines Treningsglede løpeprogram» treningsgruppen for deg. Dette treningstilbudet kan du lese og lære mer om i dette innlegget.

Ordinær pris kun kr 99,- per mnd –

MELD DEG INN HER

ingen bindingstid

ved kampanje får du første mnd gratis – klikk her

Treningen passer for aktive mosjonister som er erfarne med regelmessig jogging, som vil bli en aktiv løper, men også for deg som er i gang med systematisk løping allerede. Du vil løfte kondisen og løpeformen ytterligere på en skånsom måte. Du får tips om program for lavere eller høyere nivå når det trengs, samt god instruksjon og veiledning til hver økt. 

Passer jogging (lettere nivå) bedre for deg, sjekk ut «Trines Treningsglede joggeprogram».

Dette er «Trines Treningsglede løpeprogram»

 1. Prisen for abonnement er kr 99,- per  måned. Ingen bindingstid. 
 2. Abonnementstilbudet går året rundt, og du kan melde deg inn og ut når som helst.
 3. I lukket Facebook-gruppe får du et helt 8 ukers løpeprogram straks du får tilgang, med god veiledning og mulighet for å stille spørsmål.
 4. Programmet inneholder tre varierte økter per uke, som du kan trene når som helst og hvor som helst.
 5. Aktiv deltakelse vil gi gode vaner, bedre form og gjøre deg til en helårstrener, men alt er bedre enn ingenting.
 6. Programmet øker gradvis. Du får mestringsopplevelser allerede første uken.
 7. Programmet er laget av personlig trener Trine Bækkevar Semb og gjør at du kan fortsette å løpe målrettet og strukturert. Gjennom øktene trener du anbefalt kondisjon på en smart, variert, skånsom og gradvis opptrappende måte. For optimal effekt og sunn livsstil er det bra om du kombinere med en til to styrkeøkter i uken samt hverdagsmosjon.
 8. Du trenger kun gode sko og kan starte økten rett utenfor døren der du er. Lav terskel og meget effektiv trening. Programmene øker sjansen for kontinuitet og enda mer løpeglede.
 9. God gjennomføring bidrar til bedre kondisjon og helse, rakere holdning og økt forbrenning. Du blir dessuten sterkere i bena, får faste treningsrutiner – som du også lett kan ta med på ferie.
 10. Treningen passer for deg som har god erfaring med jogging og er godt rutinert med fysisk aktivitet. Du vil løfte løpeformen videre.
 11. Du får tips om program for lavere eller høyere nivå når det trengs og vil alltid ha langsiktige progresjonsmuligheter. Motiverende!
 12. Det er lav terskel mellom programmene/gruppene. Ta kontakt, så hjelper jeg deg videre!

Dersom du trenger og ønsker tettere oppfølging, passer «Trines Treningsglede løpeprogram med coach» enda bedre for deg. Les mer her.

Dette er «Trines Treningsglede løpeprogram med coach»

 • Prisen for abonnement er kr 299,- per  måned. Ingen bindingstid. 
 • I tillegg til punkt 2-10 får du coaching. «..med coach» betyr at du i tillegg får motivasjonshjelp og personlig oppfølging på mail/telefon/videoprat underveis av meg, Trine.

Trines bakgrunn:

Utdannet gruppetrener og personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og har jobbet med begge deler i SATS. Jeg har 9 års erfaring som treningsekspert i VGs Vektklubb.no. Som en av Norges første har jeg nå seks års erfaring som onlinetrener (innen styrketrening). Jeg har drevet gå-, løpe- og motbakkegrupper i marka siden 2017. Jeg er gründeren bak Trines Treningsglede universet – som inkluderer online styrketrening, utetrening, treningshelger, foredrag og ikke minst jevnlig treningsinspirasjon på blogg, Facebook og Instagram.

Slik fungerer løpeprogrammet

 • Treningstilbudet foregår i lukket Facebook-gruppe for påmeldte deltakere med samme mål/nivå. Du får hele 8 ukersprogrammet straks du får tilgang til Facebook-gruppen. Du blir også flyttet videre når du har gjennomført et program og er klar for nye utfordringer. Her er det progresjonsmuligheter for alle året rundt.
 • Kan/vil du ikke følge programmet slavisk eller rekker å gjennomføre alt på 8 uker, kan du bruke programmet veiledende/delvis og selvfølgelig bruke flere uker. De færreste følger planer til punkt og prikket da livet skjer, helsen knirker og skader oppstår. Sånn er det for toppidrettsutøvere og. Men da er det fint at du har fri tilgang og kan styre tempoet helt selv, og ta uker om igjen osv.
 • Engasjerer du deg i Facebook-gruppen vil det bidra til et felles inspirerende treningsmiljø og du få mer respons tilbake – som kan gi god støtte og motivasjon. Men dersom du ønsker å være mest mulig anonym og ikke legge igjen noen «spor» kan du bare trene i fred med et godt treningsopplegg i ryggen og som viser vei. Det fungerer også helt fint! Muligheten til å henvende deg til meg direkte er der uansett via meldinger eller mail.
 • Ellers, i mellom øktene, holder vi kontakten og jeg gir ut informasjon i Facebook-gruppen og du får svar på alt du trenger å vite ved å kontakte meg.
 • Velger du «med coach» får du oppfølging på mail/tlf/videoprat – det du foretrekker.

Send gjerne spørsmål om du har til; trine@trinestreningsglede.no

Programmet er laget av meg, personlig trener Trine Bækkevar Semb. Jeg vektlegger lystbetont trening, god instruksjon, variasjon, effektivitet og progresjon etter faglige treningsprinsipper.

Mitt sterkeste ønske er at alle skal føle seg velkommen, bli mer glad i å trene og oppnå gode resultater fysisk. Jeg hjelper deg med å få inn og opprettholde rutinen, samt å holde i gang trening året rundt.

Siden man trener ute, hvor som helst, inkluderer konseptet alle, også de som ikke ønsker eller trives med å trene med andre og/eller som ikke kan eller har tilgang til et treningssenter.

Heia helårstrening for alle!!! 

Hvem passer «Trines Treningsglede løpeprogram» for? Den som..

 • trenger veiledning i kondisjonstrening ved løping
 • kan ønske motivasjonshjelp og støtte underveis
 • vil løfte kondisjonene og løpeformen videre et hakk 
 • foretrekker å trene ute og der man er, men ikke helt på egenhånd
 • ønsker å lære og å løpe smart og effektivt på et høyt nivå, og samtidig skadeforebyggende
 • kan trenge nærmere kontakt og sparring med personlig trener
 • har et hektisk liv og ønsker å slippe å tenke, samt ha lavterskeltrening
 • savner et motiverende treningsmiljø og en heiagjeng

Mer om «Trines Treningsgledes joggeprogram»:

 • Pris er kun 99 kr i måneden, og 299 kr med coach. 
 • Du får eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du kan trene kondisjon med meg som instruktør året rundt.
 • Treningsøktene foregår hovedsakelig ute men kan også fungere på mølle.
 • Du kan trene akkurat når det passer deg. 
 • Du kan trene hjemmefra eller på reise og ferie. Du har alltid gjengen, treneren og programmet tilgjengelig på mobilen.  
 • Øktene inkluderer oppvarming og nedtrapping. 
 • Du får kyndig veiledning av personlig trener, blant annet om puls. 
 • Mulighet for å stille individuelle spørsmål til personlig trener, og få oppfølging, enten i Facebookgruppen, i mail eller på telefon.
 • Et sprekt og energisk fellesskap i et lukket online-miljø hvor vi trener det samme og heier hverandre frem.

Selv er jeg veldig glad i regelmessig utetrening, og jeg har fulgt både gå-, jogge og løpeprogrammene som utgjør mitt treningstilbud online innen kondisjonstrening. Veldig gøy å følge programmene, og gjerne flere etter hverandre. Det er gradvis overgang mellom alle 8 (!!!) nivåene av gå-, jogge- og løperpogrammene.

Jeg elsker dessuten å instruere og gleder meg til å få jobbe med en gjeng over tid og inspirere til bra kondistrening og faste treningsvaner. Utrolig artig å kunne nå ut til deg uansett hvor du bor. 

Beste hilsen Trine Bækkevar Semb

onlinetrener, personlig trener og gruppetrener

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Facebook-side:  Trines Treningsglede

Instagram: @trinestreningsglede

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *