Treningssommeren 2022

Fint! Da gikk det seks nye uker uten trening og en hel inaktiv sommerferie. Trening og aktivitet har likevel vært noe som har omgitt meg gjennom sommeren, som da er noe 🌼

Frode har hatt en råbra treningssommmer. Familien har vært skrive som vanlig og barna mer enn før. Jeg har fått hjulpet til med tidtaking, heiarop og logistikk så de har fått ekstra fine og flotte treningsopplevelser. Jeg har vært tett på endorfinene, svettedråpene, leken og de ubeskrivelige stupene rett ut i sjøen etterpå.

Aktive slektninger har tatt seg ut til oss ved langtur på sykkel. Venner har trent hos oss på hytta og med gutta. Joggende kunder tropper opp på bakeriet. Kjente og ukjente tok seg ut til Verdens Ende på ulike hjul. Og feriefolket trålte turstier, padlet øya rundt og brukte den fantastiske løperunden som passerer utenfor døra vår på Hvasser flittig. Jeg fikk et par turer på den, som skulle koste helsa i fortsettelsen.

..og planken gikk fint en stund

Ikke minst har det rent inn med euforiske treningsrapporter fra online styrke kundene mine, #trinesplankekjør heltinner og følgere generelt. Og så følger jeg med på det yrende livet på STRAVA.

En aktiv sommer har det åpenbart vært selv om ikke akkurat den ferieluksusen nådde meg i år. Men jeg har kost meg med ro, bok og bedring.

Håper virkelig på friskere tider og ferier fremover, og vet du hva – jeg er evig optimist og HAR TRUA! Go #100dagermedTrine 👊 Og velkommen med på en sunn, sterk og sprek høst.

Jeg håper du har en fin og sprek sommer og at vi trenes snart 💕

Sommerklem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *