Ny utfordring fra 1.august: #100dagermedTrine

Har du lyst til å starte på et nytt, duggfriskt prosjekt NU?

HER KOMMER spennende & LANGVARIG UTFORDRING!!!

Mandag 1. august starter en annerledes utfordring fra meg!

#100dagermedTrine –
Små grep – tydelig endring

På 100 dager skal du oppnå et ønske for formen og helsen som betyr mye for deg, ved små hverdagsgrep innen trening og/eller livsstil. Ved å ta vare på deg selv på beste måte ❤️

Felles for alle er at vi starter på mandag og er i mål tirsdag 8. november og at prosjektet handler om ENDRING eller VEDLIKEHOLD knyttet til trening eller livsstil.

Men HVA prosjektet konkret er for DEG, hva du skal endre eller justere og hva DU ønsker å oppnå på de 100 dagene er individuelt og personlig for DEG.

Hva er det viktigste for deg å fokusere på fremover?

The sky is the limit!

Du bør uansett skrive ned konkret hva som kreves av deg daglig, ukentlig og månedlig, hva målet er og hvorfor du vil gjøre dette. Hva betyr det for deg? Hvorfor skal du gidde, ofre, yte og fokusere i hverdagen i 100 dager?

Men om du vil dele med oss andre hva #100dagermedTrine er for deg eller holde innholdet og detaljene for deg selv, er opp til deg.

Å dele, si det «høyt» og være konkret, kan være forpliktende, inspirerende og gi mye motivasjon tilbake. Samtidig blir det mindre privat, mer utleverende og kanskje uvant respons.

Du har i dag og i morgen til å tenke deg nøye om.  Og skrive ned. Mandag begynner det. Husk, dette må være på et nivå og en måte som du klarer å holde fokus på og gjennomføre i over tre måneder. 

SÅ- Hva er viktig å fokusere på nå og fremover når det gjelder akkurat deg og din form og helse? Er det hverdagsmosjon? Styrketrening? Kondisjonstrening? Kosthold? Andre ting ved livsstilen?

Små endringer hver dag kan gi store og viktige resultater.

For å bli med – meld deg inn i Facebook-gruppen med treningsutfordringer HER

ER DU MED?

Gleder meg veldig til å sette i gang og utvikle meg, side om side med dere.

Fortsatt god sommer ønskes dere alle.

Trine

4 kommentarer

  1. Styrketrening og kosthold

  2. Marit Myrseth

    Vil ned 6 kg. Begynne på vegen i allefall😊

    1. Trines Treningsglede

      Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *