Endelig «100 % ferie»

Sommerøktene i online styrkegruppene ruller og går. Dere er superflinke til å finne smutthull og ta korte økter her og der. Motbakkegruppene har sommerpause og vi prøver å finne bakker å jobbe i innimellom på ferie hver for oss, eller bevege oss på alternative måter. #trinesplankekjør er godt i gang og det renner inn rapporter og bilder fra all verdens settinger i Facebook-gruppen HER. Så utrolig gøy og flinke dere er!!!

Et halv år til har gått med ukentlig treningsinspirasjon fra meg på bloggen, Facebook og Instagram. Tusen hjertlig takk for alt engasjement, all innsats og alle herlige tilbakemeldinger siden nyttår.

Hvert år hele året forsøker jeg å formidle at trening er hverdagskost, tilpasning er nødvendig og kontinuitet er nøkkelen til fremgang.

Hver uke bruker jeg meg selv i formidlingen og i historiene for å få frem viktige budskap og inspirere til aktivitet og pause fra kroppspress.

For det er den type jobb, utfordring og teknikk jeg har valgt og lever av. Det koster. Nå trenger jeg 100 % ferie, som alle andre. Eller så nært det jeg kan komme.

Helt «off» blir det jo aldri som gründer. For jeg er så heldig å ha helårskunder, jeg er så «dum» at jeg igangsatte et nytt prosjekt rett før ferien og i tillegg handler jobben mye om å være i forkant og forberedt. Men jeg lader batteriene ved å trekke meg tilbake. Gå i hulen min. Gjemme meg litt bort. Få en pause fra å bruke meg, og bare være Trine, ikke Trines Treningsglede.

Mellom bølgeskvulpene blir det å svare på mail og henvendelser jevnt og trutt. Følge opp kundene mine og deltakerne i #trinesplankekjør. Det blir et møte på teams med utvikler. Og det blir kreative prosesser, planlegging og forberedelser med hensyn til høsten. Men jeg tar en pause fra sosiale medier, inspirator-rollen og fokuserer kun her og nå og på opplevelsene, familien og menneskene rundt meg.

For noen uker ferie trenger vi alle, og de går så altfor fort, og fort nok om vi ikke lever her og nå.

Håper du også finner dine måter å koble av fra hverdag, jobb og mikrostress fra mobil, TV, nettaviser og annet som suger oppmerksomheten din vekk fra nuet. Og tar godt vare på deg selv og de rundt.

Kanskje mer bøker? Turer og trening? Glane rett ut i luften med kaffekoppen? Mange bad? Gode, lange samtaler? Et glass vin i solnedgang? Kunstutstilling? Fiske? Maling? Hogge ved? Kose med hunden, katten, barn og barnebarn? Leke? Spille kort? Løse kryssord? Spille ball? Ligge på svai? Lage god mat? Tenke gode tanker.

Bare følge lysten. Skjerpe sansene. Hva enn som gir deg en levende feriedag?! ❤️

Ønsker deg inderlig god sommer & ferie.

Tusen takk for at du følger meg.

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *