Feriestart i en uke uten trening


Gutta er i gang – uten meg. Sånn går det når man er kjepphøy og tror man er den eneste i familien som IKKE blir syk, og gjør litt nummer av det.

Da kommer man brått etter med sår hals, feber, hoste og en uke med forkjølelse som de andre – minst. Akkurat siste uken før ferie – hvor jeg hadde mye jeg skulle få gjort og avsluttet både på jobb og privat. Som seg hør og bør før årets lengste ferie.

Ingen trening, kun det mest nødvendige på jobb, kansellerte forberedelser til Hvasser ferien som kommer rett etter Trysil og ja, en håpløst slapp uke når jeg skulle frese av effektivitet. Hate it😀

Heldigvis giftet jeg med et rivjern med stoisk ro, så vi kom avgårde fredag som planlagt, plukket opp bursdagsbarnet i Elverum og ankom Trysil med hjemmebakt kake, bursdspynt og planer om å feire Magnus på bowling etterfulgt av pizza.

Pangstart på ferien med hele familien gjenforent og 10-års bursdag til fjells. Herlig fornøyd jubilant!

Juliutfordringen #trinesplankekjør har engasjert svært mange til å hive seg ned på underarmene der de måtte befinne seg og reise i ferien. Utrolig gøy! Familien er også med, og til og med jeg har funnet energi til 20-20-30 sekunder de tre første dagene til tross for treningspause til jeg er ordentlig frisk. Moro!

Så fort jeg er bra blir sykling med familien selvsagt det første jeg prioriterer av fysisk aktivitet, og så kommer løpingen og mer #onlinestyrketrening etter hvert…Inntil det er det litt planke hver dag med dere, helst ute! Og hvilepuls med gutta når de har pause, for de kom selvsagt i gang i dag..

Vel, treningen er på pause, jobben er på halv prosent og ferien er i full gang. Men det tar tid å innse at det er skikkelig sommerferie, sikkert fordi jeg har vært syk hele uken og i overgangen. Det var ikke ordentlig hverdag og det blir ikke helt ferie før jeg kan boltre meg på stiene og i pumptrack’n med gutta.

Men det kommer. Alt kommer. At hvilepulsen er på plass er jo den viktigste ingrediensen i ferien. Ikke sant?

God søndag, og sommer ☀️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *