Han har gitt meg en real utfordring

Langturen vi skulle løpe sammen i fjor høst ville vært grei skuring for meg da, men den ble avblåst på grunn av sykdom hos løpevennen ❤️

Så kom vinteren og mer sykdom…Vi tenkte å prøve på nytt i år. Du hadde lyst til å løpe din første skikkelige langtur med meg, langtur som er min styrke og det du er lite kjent med foreløpig, hvis vi ser bort i fra i skisporet. Kremt…

Langtur denne sensommeren skal jeg fint rekke å trene meg opp til, har jeg tenkt i det siste. Men så ble den plutselig fremskyndt, av deg. Kraftig! Du vil gjerne at vi løper 15 kilometer sammenhengende sammen allerede i ferien på Hvasser. Du har dine prosjekter nå.

Såpass langvarig kontinuerlig arbeid ved løping hadde jeg ikke på planen i løpet av den neste måneden. Litt småskader plager meg og holder meg i tøylene, vekten er for høy og min lengste sammenhengende løpetur er på 9 kilometer nå. Det er bare fire uker siden den var på 5 kilometer. Og de fleste har vært på 3 km etter corona.

Men, jeg har ekstremt lyst og det kan faktisk gå. I siste delen av ferien. Grunnlaget er så bra det kunne blitt etter corona og sjukestue, jeg har gått mye og trappet opp noe jogging forsiktig uke for uke. Styrken er ikke verst.

Men småskader og vekten plager meg litt. Og det er ikke tid til verken sykdom, skader eller å miste fokus en eneste dag frem til 23.juli, hvis det skal gå..

Det betyr ekstremt mye for meg å være der, prøve å få det til – med deg da!

Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å bli klar. For favoritt økten langkjøring i paradis med deg – det vil slå det meste av hva mitt mammahjerte har opplevd så langt. Det vil jeg IKKE gå glipp av!

Vi krysser alt vi har!

Takker for en flott treningsuke og deilig, diggbar helg med kjærestetid, festival og mye ro..Veldig deilig å se barna igjen også ❤️

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *