Podcast, SOS barnebyer og mange aktiviteter

For en uke! Normalt er jo frisørtime kvartalets høydepunkt, he he, mens denne uken druknet den trygge, hyggelige luksusstunden i en rekke spennende høydepunkter.

Mandag startet med sommerfugler i magen. Jeg skulle gjeste livets første podcast – Destinasjon Glede, på Egmont i Nydalen. Med Bjørg Thorhallsdottir bak spakene, i et studio i Danmarks største mediekonsern, med proff lydmann og egen person som tar meg i mot og loser meg gjennom – daglig leder Adina Broadway Aasebö i Destinasjon Glede…

..Det perfekte stedet å få starte og prate om det jeg brenner for, ettersom jeg har tatt et valg på å vie all min jobb-oppmerksomhet på GLEDEN ved å trene. Veldig takknemlig. Praten ble veldig god takket være kjærlige Bjørg og det vakre studioet hun varmt tar i mot sine gjester.

Det var spennende å være der og blir spennende å høre episoden når den publiseres. Jeg gruegleder meg til det ☺️

Turen til Egmont skulle også by på noe helt fullstendig uventet. Jeg vil ikke si så mye, men jeg trengte debriefing med venninnene mine etterpå. Ha ha. Jeg klarte verken svare på de vanligste spørsmålene fra familien, eller gjøre de enkleste kveldsrutiner og brukte resten av kvelden på å lande med Frode.

Livet er jammen meg så magisk av og til, hvis du åpner blikket, smiler, er oppmerksom og ser deg om.

Bare to dager etterpå, onsdag, var sommerfuglene på plass igjen, denne gangen i Magnus sin mage. Han, Frode og jeg skulle på besøk til SOS barnebyer, for å se hvordan de jobber for barn som trenger hjelp i Ukraina. Et mannsterkt team, inkludert generalsekretæren, hadde helt tydelig gledet seg og forberedt seg på å treffe ski-løperen. Min eldste sønn på 9 år ble overrakt tidenes diplom, stilt mange spørsmål, orientert om arbeide deres og forklart hvordan Magnus sitt bidrag på 212.000 kr vil gjøre en forskjell for barn som trenger det. Det var gripende, stort og flott, og nok et minne for livet.

Frisørtimen var like deilig og hyggelig som alltid, hos verdens beste frisør Benedikte his WhiteHouse i Oslo.

Aktivitets-mangfoldet eksploderte også denne uken med mange skritt, uventet jogging, de første golfsvingen, sesongdebut på rollerblades og sommerens første sykkeltur opp til Brunkollen.

Jeg blir lykkelig av det, rett og slett. Friheten til aktiv fritid og trening (selv om jeg ikke når de høyeste pulsnivåer ennå) er noe jeg setter så enormt pris på, og savner når jeg ikke har det. Hver dag nytes i en eller annen form for aktivitet – med glede 😊

Men ikke i dag! Vi har sørget for behov for hvile i dag og sitter i bilen på vei til Skien for å være sammen med svigermor og resten av familien i hele dag. Vi skal feire navndagen til familiens siste tilskudd 🦋Gleder oss masse!

Hvordan er ditt aktive liv nå i mai? Den siste vårmåneden…årets fineste måned.

God søndag!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *