Trekker meg på startstreken

Å følge en plan når ikke helsen er helt topp, er verken lett eller klokt. Jeg føler meg veldig frisk nå, men jeg har tilbakevennende plager, smerter og ubehag i brust/lunger etter corona, og det har blitt mer og verre denne uken.

Om det kommer av at jeg har begynt på løpeprogram og hatt litt høyere puls, blir bare spekulasjoner. Jeg er uansett ikke redd for å øke pulsen fremover! Men det jeg vet, og har erfart de siste tre månedene, er at «en dag av gangen» føles og fungerer veldig bra, og er veldig mye mer lystbetont nå enn å skulle trene sånn og sånn da og da.

Og nå som jeg ikke har noen spesifikke mål og «fritrening» også fører til bedre form for meg, så er valget lett!

Jeg trekker meg fra utfordringen om å følge et kondisprogram de neste åtte ukene omtrent før det har begynt, på grunn av dette.

En mulighet hadde vært å følge planen delvis og bare justere underveis etter formen. Men jeg synes det faktisk er mye morsommere å lykkes 100 % med «dag for dag»-metoden fremfor å føle på hver uke at kroppen ikke lystrer etter bestemte beskjeder og planer.

Og å ha det fint med trening er det viktigste, da varer del lengst. Jeg har null problem med å revurdere og trekke meg. Men håper selvsagt plagene forsvinner snart…

Sånn tenker jeg 🙂 Jeg vet jeg stiller ekstremt høye krav til #treningsglede NOTHING new 😀

Når tiden er inne går jeg all in på program igjen, og det blir fantastisk. For det er så behagelig, effektivt og morsomt!

Nå får jeg gleden av å følge med på alle dere friskuser som trener etter mine programmer, og det blir vel så gøy! Ser frem til alle rapporter underveis og resultatene før ferien!

Heia dere!!!

Og tusen takk for et nydelig døgn med dere kjære venninnene mine, Suzanne & Sissel. Vin, skravling, hjemmelaget thaimat, mer skravling, natta, morgenkaffe i sola, frokost ute og tur langs vannet i varm sol. ❤️

Håper alle har hatt en fin helg!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *