Vårens treningsutfordring 2022: #TRINESkondisprogram

Hei dere! Påsken er på hell. Våren står for tur, hurra -for en glede!!!! Det er tid for å slippe vårens treningsutfordring og bli med i denne Facebook-gruppen der vi kan dele økter og treningsglede.

Vårens store treningsutfordring fra meg vil få deg i betydelig bedre form før sommeren og er enkelt og greit;

Følg ett 8 ukers gå- eller løpeprogram og kom i mål til St.Hans! #TRINESkondisprogram

Alle programmene går over 8 uker og er bygget opp slik at du får en passende start for deg og fin progresjon gjennom tre varierte økter hver uke. Programmene er både skånsomme, effektive og motiverende!

I uken etter påske vil jeg sette fokus og fortelle mer om de ulike programmene slik at det blir lettere for deg å velge rett program. Samtidig kan du forberede deg til å komme i gang –  børste støv av joggeskoene og ta ned vår treningstøyet fra loftet.

Neste mandag smeller det!!!!!

Slik deltar du:

  1. FINN DITT PROGRAM: Sjekk gå- og løpeprogrammene i 8 ulike nivåer HER og bestem deg for hvilket du skal følge. Lagre programmet på mobilen eller print ut fra PC, så du enkelt kan se neste økt og planlegge ukene.
  2. START: Vi har fellesstart mandag 25.april, det vil si, du velger jo selv hvilke dager i løpet av en uke du legger de tre øktene som står i programmet.
  3. I MÅL: Optimalt sett, hvis du er frisk og rask og alle uker går som planlagt, skal du være i mål i løpet av uke 24 (søndag 19.juni).
  4. DEL ØKTER: I denne Facebook-gruppen kan du dele øktene du har gjennomført, og gjerne fortelle kort hvordan du synes det går og bruk #TRINESkondisjonsprogram der du omtaler at du har trent.
  5. LEGG TIL STYRKE: For å holde deg skadefri, få raskere fremgang, holde deg sterk og bli allsidig trent, bør du trene styrke 1-2 ganger ved siden av, enten på egen dager eller etter du har gått/jogget. BENYTT DEG AV kjempetilbudet jeg har på online styrketrening frem til mandag 18.april HER og få hjelp til å komme i gang og trene enkelt og smart hjemme.

VÅREN 2022 – jeg er så klar for deg og trening med alle dere!

Håper du er med? Spørsmål?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *