Dette er «Motbakkegruppe Oslo vest kveldstid» – MELD DEG PÅ HER!

#egenreklame

KOM I FORM I MOTBAKKE

med Trines Treningsglede motbakkegruppe ved Midtstuen/Bogstad 

MELD DEG PÅ HER NÅ

Populært – førstemann til mølla!

BLI MED i «Trines Treningsglede motbakkegruppe» på tirsdagskveldene. Vi trener fra Midtstuen t-banestasjon i vinterhalvåret og fra parkeringen ved Bogstad badeplass i sommerhalvåret etter at isen/snøen smeltet. Normalt fra etter påske!

Vi trener kondisjon ved å gå eller jogge/løpe i motbakker. Øktene varer i totalt 50 minutter inkludert oppvarming og nedtrapping. Les mer under bildet.

Ta kontakt når som helst

Erfaringsmessig er gruppene populære, så vær rask med å melde din interesse ved å sende meg en mail. Påmelding skjer også ved å maile meg til: trine@trinestreningsglede.no

Du får gratis prøvetime om du er usikker og vil teste om det passer for deg.

Motbakketrening er topp, lavterskel kondisjonstrening – både effektivt, morsomt og skånsomt. Vi får opp pulsen og formen ved å gå og/eller løpe i motbakke. Når vi gjør det sammen i gruppe og i tillegg er ute, så er sjansen for treningsglede, bedre fysisk og psykisk helse samt og vedvarende motivasjon maksimal i tillegg til at du får bedre kondis.

Øk formen PÅ DITT NIVÅ med inspirerende og superhyggelige damer rundt deg.

Tren i den fortryllende marka og med meg som instruktør og motivator.

Min bakgrunn: Utdannet gruppetrener og personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og har jobbet med begge deler i SATS. Jeg har 9 års erfaring som treningsekspert i VGs Vektklubb.no. Som en av Norges første har jeg nå seks års erfaring som onlinetrener (innen styrketrening). Jeg har drevet gå-, løpe- og motbakkegrupper i marka siden 2017. Jeg er gründeren bak Trines Treningsglede universet – som inkluderer online styrketrening, utetrening, treningshelger, foredrag og ikke minst jevnlig treningsinspirasjon på blogg, Facebook og Instagram.

Ikke medlem i Trines Treningsglede online styrke ennå?

MELD DEG INN på den blå knappen

Første måneden er gratis! Ingen bindingstid.

Du kan trene både styrke og kondisjon med meg online – sjekk ut tilbudet og bli medlem ved å klikke HER:

Har du spørsmål om online trening? Send meg en mail; trine@trinestreningsglede.no

Du får drahjelp til å komme deg ut hver tirsdag og vennlige push til å ta i bra i motbakkene på DITT NIVÅ.

Øktene legges opp på en måte som gjør at alle deltakerne skal få tatt seg ut på sitt nivå og med sin dagsform uten å måtte «henge etter» eller føle at man sinker andre. Hos meg kommer deltakerne ofte på trening også på dager hvor ikke dagsformen eller energien er på topp, da man kan delta uten å være 100 % på topp. Selv om man ikke får intensiteten opp alltid, er det positivt å komme seg ut i frisk luft, bevege seg og være rundt andre. I alle Trines Treningsgledes treningsgrupper er det dessuten stort fokus på lystbetont og forsiktig start, gradvis og radig opptrapping og ikke minst treningsglede og effekt/progresjon over tid.

Hvem passer gruppen for?

Lavterskelgruppen passer for mosjonister som har gått turer fra før og som ønsker å bedre kondisjonen ved å gå eller løpe på en skånsom og svært effektiv måte. Gåferdigheter er alt du trenger fra før. Men jeg nekter ingen å småløpe eller jogge hvis det plutselig frister. Mange gjør etter hvert en kombinasjon.

Dårlig kondis og for mange kilo er ingen hindring. Gruppen er perfekt for den som vil trene seg opp til og delta i virtuelle motbakkeløp inntil de vanlige motbakkeløpene kan gå sin gang igjen. Treningen er dessuten en ypperlig form for forberedelse for alle som skal gå i fjellet eller bare komme i form.

Har du spørsmål, send kjapt til: trine@trinestreningsglede.no.

Det har vært stor interesse for mine motbakkeGÅgrupper, som har foregått både grusbakke, gressbakke, trapper og grusveig. Høsten 2020 ved Bogstad blir det primært motbakketrening på grusveig. Ingen asfalt! Tilsammen vil treningen bli variert og en god test av formutviklingen din frem mot sommeren. Du kan forvente god fremgang om du trener kondisjon 3 ganger per uke, inkludert motbakketreningen vår.

Hvor – når – pris

Tirsdager kl 18.00 eller kl 19.00. Møt gjerne litt før. Øktene varer i 50 minutter. Prisen for 10 ganger er: 2.100. Dersom du begynner midt i en kursperiode finner vi ut av en fornuftig pris.

MELD DEG PÅ STRAKS og sikre deg plass.

Mer om hvorfor motbakketrening passer så godt for mosjonister HER!

Mer om hvem «Trines Treningsglede motbakkegågruppe» passer for:

  • Alle som vil bedre kondisjonen ved å gå.
  • For utrente som trenger en god tilvenning og en veldig oppløftende og effektiv start på motbakketrening.
  • For deg som har gått en del fra før som vil gå intervaller, og få pulsen godt opp.
  • For deg som er i god form fra før og som er ute etter å få pulsen høyt nok ved å gå.
  • For deg som trener for å delta i Oslos Bratteste eller andre (virtuelle) motbakkeløp, enten det er første gang eller du har gjort det før.
  • Du trenger variasjon i treningen din og et hyggelig og motiverende fellesskap.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Håper å høre fra deg, dette gleder jeg meg til å starte og forme!

Hilsen Trine 🙂

MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING HER

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *