Tilbake som trener denne uken

Helsa – familien – jobben – trening – sosialt, i slik prioritert rekkefølge trapper jeg opp livet.

Denne uken var jeg tilbake som trener, ute i bakkene i marka og nede i kjelleren foran kamerat. Motbakketrener & onlinetrener.

Helt fantastisk å trene troppen igjen, dog med forsiktig start og kontrollert lav puls for meg. Men det ornet seg. Jeg forberedte meg og planla godt, slik at det skulle bli best tilpasset både deltakerne og meg. Det var viktig å komme i gang igjen så fort det lot seg gjøre. Det funket!

Sykdomsperioden ble så langvarig. Troppen min og jobben har vært et stort savn. De har vært så tålmodige. Jeg har blitt veldig glad i kundene mine og elsker den delen av jobben min. Og det var så kos å se alle igjen. Og få respons i onlinegruppene. Ekstra hyggelig er det også å komme tilbake til en gjeng som gir utrykk for at treningen ikke blir den samme uten meg og gruppa. Søtinger!!!!

Heldigvis er jeg akkurat på plass til å vårtreningen, og jeg gleder meg til å dra gamle og nye deltakere gjennom den fortryllende årstiden og frem til sommeren. Krysser fingre og tær for helsen nå.

Selv har jeg gått en del rolige turer på bena denne uken også. Og fikk avsluttet med en solskinnstur på ski i Nordmarka i dag. Endelig, det er den første skituren i marka denne sesongen, trist! Men det er ikke over.

Jeg bruker programmet 6 ukers opptreningsprogram etter covid veiledende. Anbefales etter corona. Pusten og kroppen virker tung selv om det ikke går fort. Men kroppen knirker mindre og mindre for hver tur. Og mentalt er det virkelig balsam å komme seg ut og i bevegelse.

Fortsatt symptomfri når jeg ikke pusher pulsen høyt. Da synes jeg egentlig jeg har kommet ganske langt.

Og jeg kan klappe meg selv på skulderen for å vært sabla tålmodig gjennom alt. Mange kommenterer nettopp tålmodigheten min, og det er veldig hyggelig. Tålmodighet er nemlig en jobb 😉 en livslang jobb.

Jeg blir stadig mer glad og takknemlig for å være frisk. Ikke noe gir større frihet og bedre følelse enn det. Bortsett fra kjærlighet og trygghet da ❤️ Så ja, nyter litt av hver nå.

Håper du har hatt en fin uke, og helg?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *