Uke 40/52: Briller, sykdom og korona i hus

Nok en uke som ikke fyller treningsdagboken slik jeg skulle ønske. Jeg ble stadig litt bedre gjennom starten av uken, men slett ikke 100 % frisk, og langt i fra der jeg pleier å være energimessig. Torsdag kveld kom hodepinen og verk mer tilbake igjen, og fredag var det mer sår hals full sykdomsfølelse igjen. Here we go…

Etter mange negative tester i familien kom så husets første positive. Isolasjon, karantene og sjukestue. Milde corona-symptomer så langt…

Hornhinnebetennelsen går fortsatt veien, men jeg kan fortsatt ikke gå med linser. Ikke verdens største problem, men jøjje meg så lite praktisk det er med briller og trening/ski/munnbinn. Dogg og dårlig sikt, vanskelig med solbriller og briller som sklir av under økten. All respekt til dere som må gå med briller alltid. Her er jeg bortskjemt med aktivt linsebruk. Greit at sykdom og brillepåbud sammenfaller i tid da 😄

Det gøyeste på treningsfronten denne uken har vært å se så mange av mine kunder i online styrkegruppene komme så godt i gang. Jeg føler på momentet med nytt år som gjør folk ekstra motiverte, gira og meddelsomme. Gøy! For egen del var ukens høydepunkt at jeg fikk kjøpt meg treningsdagbok med blanke ark. Hadde bare ikke tenkt at den skulle forbli blank men..He he.

At treningsdageboken starter hakkete, og med større og større hull i uke 1 er kjedelig. Men jeg er påpasselig med å unngå noe negativt selvsnakk her, for dette får jeg ikke gjort noe med. Nå er det bare å være glad for fantastiske 2021, vise tålmodighet og se frem til masse deilige treningsdager etter hvert.

Jeg er selvfølgelig veldig lei meg for at oppstart av alle treningsgruppene mine til uken ikke går som den skal med meg som instruktør «live», men jeg må fokusere på helsa nå og være stolt over å ha laget et konsept som leverer treningsøkter likevel ❤️

Benytt kampanjetilbudet med 2 mnd gratis trening ved å melde deg inn innen kl 24.00 i kveld søndag HER

SLIK TRENTE JEG DENNE UKEN: 40/52

MandagKORT OG LETT Langrenn, rolig skøyting, 5 km i lysløypa på Vierli. Med familien. Siste rest av juleferien.

Tirsdag: STYRKE LETT Øvelser for mage og rygg, lett, 20 min onlineBLI MED DU OG – MELD DEG INN HER

Onsdag: KORT OG LETT Gåtur, 7 km, hjemmefra. Finn et passende gå-, eller løpeprogram HER!

Torsdag: STYRKE LETTØvelser for ben, lett, 20 min online. BLI MED DU OG – MELD DEG INN HER  og ROLIG LANGKJØRING Gåtur, 10 km, hjemmefra.

Fredag: SYK 

Lørdag: SYK

Søndag: SYK

Helgen har gått med til karantene, smittesporing, testing og å være i ro. Nå gjelder det å finne en super måte å løse den nesten uken på, hvor alle fire er låst til heimen. Det skal vi klare bra, for det er både Frode og jeg gode på. Og barna liker «opplegg» og rammer.

Håper året starter noe mer normalt for deg ⭐️
Søndagshilsen Trine

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *