Luke 22: La deg inspirere av dagens spreke bursdagsbarn – Frode

At jeg skulle finne deg, som har såpass identisk treningstrang og glede som meg, er nesten pussig. Vi trente begge seks-syv ganger i uken da vi traff hverandre. Typisk singel-livet, sa dem. Men vi gjør det fortsatt og det sier litt om at det er sånn vi er. Vi kommer alltid til å gjøre det.

Og som du sier litt på spøk; når du blir pensjonist kan du trene to økter om dagen. He he he. Og det verste er at jeg skjønner tanken. Vel, i dag skal du inspirere oss med den treningen du har lagt det meste av sjela og tiden din i de siste årene.

La deg inspirere av Frodes treningsglede:

Hvilken fysiske aktivitet er du mest glad i om dagen? Hva gjør at du liker den så godt?

Jeg er veldig glad i å løpe og det holder jeg på med året rundt. Løping er en enkel og effektiv treningsform som passer godt i en travel hverdag. Løpe kan man gjøre overalt og det er ingen ting som slår den gode følelsen etterpå og endorfinene etter en god løpeøkt. Smil.

Jeg deltar i løp og blir ekstra motivert av å sette meg mål om å slå mine personlige rekorder. Jeg setter også pris på en løpetur med Trine. Nå når barna er blitt større skjer det stadig oftere.

På vinteren er jeg også glad i å gå på ski. Vi er mye på fjellet og det blir både familieturer med barna og treningsøkter på langrennsski.

Langrenn gir flotte naturopplevelser og er en fin variasjon til løping.

I vinterhalvåret går jeg av og til skirenn, mens jeg deltar i løp i sommerhalvåret.

Hvorfor trener du?

Jeg har trent regelmessig stort sett hele livet og trening er en naturlig del av livsstilen. Tidligere trente jeg mye styrketrening i forbindelse med idrett, men det har gradvis blitt mer og mer kondisjonstrening. Jeg liker å trene og har sjeldent vanskeligheter med å motivere meg for en treningsøkt. Trening gir meg et mentalt avbrekk i hverdagen og en følelse av velvære.

Jeg liker følelsen av å være i god form og det motiverer meg å kunne ha overskudd til aktiviteter med barna. Jeg er opptatt av at barna skal være aktive og allsidige og vil gjerne være et godt forbilde for barna når det gjelder aktivitet og trening.

FORNEBULØPET med småtassene.
SENTRUMSLØPET med småtassene.
SLALÅM: De siste igjen i bakken.

Trening gir meg bedre livskvalitet og jeg kommer nok til å trene så lenge jeg kan gå oppreist. 😊

Kjære Frode, takk for at du ville dele og kudos for at du klarte å kutte ned alt du driver med og alt du kunne skrevet om – til dette. He he. Det fremkommer ikke hvor særskilt disiplinert og systematisk du lever ut treningsgleden. Ei heller at du tidligere var toppidrettsutøver og ble verdensmester i casting. I tillegg til VM-gullet har du hele syv EM-gull, fem kongepokaler og 20-30 NM-gull. Du liker altså å konkurrere også, men nå handler det om å sette personlige rekorder som aktiv mosjonist. 

At vi to har like stor og sterk lyst til å trene mye, er noe vi har stor glede av som par. Og vi begynte faktisk å trene sammen allerede mens vi datet, både løping og styrketrening. Ta det til deg, jeg trener ikke med hvem som helst (fun fact!). Det er du som har lært meg å like og løpe, takk for alle løpeturene vi har hatt sammen gjennom hele forholdet, over hele verden. Til tross for at vi er på ulikt nivå. Vi løper løsningsorientert sammen og det er romantisk og fint.

Gratulerer med dagen, spreken! Det er liten tvil om at trening holder deg ung. Ha en nydelig bursdagsøkt og bursdag.

Kyss Trine 

Hva tenker du? Noe spesielt som treffer deg?

Velkommen inn i luke 23 i morgen! Lille julaften…

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *