Luke 19: La deg inspirere av Skal vi danse-Therese

Inn som en levende inspirasjonskilde kom Therese ganske uventet inn i livet. Som journalist i VGs Vektklubb.no ønsket jeg å lage en sak om dans og treningseffekt, og ringte Therese – som da var aktuell som proffdanser i Skal vi danse og hadde sitt konsept «Movimenti danceworkout» på Elixia Sjølyst og flere ulike treningssentre. Jeg deltok på timen – som skyter pulsen i taket og bringer smakebiter av selskaps til folket. Jeg fikk respekten for dans som trening ordentlig på plass, før intervjuet av Therese – som du kan lese HER! Siden har vi hatt kontakt og inspirert hverandre faglig, noe jeg setter stor pris på.

La deg inspirere av Thereses daglige treningsrutine her:

Hvilken fysiske aktivitet er du mest glad i om dagen? Hva gjør at du liker den så godt?

Bevegelighetsrutinene mine forsøker jeg å få inn hver dag, og jeg elsker det. Det er som smøring for kroppen min og jeg merker stor forskjell hvis det går flere dager uten å implementere det i min hverdag.

I tillegg har jeg begynt å like de tunge styrkeøktene jeg ukentlig kjører på ben. Det har vært en stor og viktig del gjennom det siste året for rehabilitering av operert kne. (Sydd menisk og rekonstruert korsbånd). Jeg har jobbet hardt for å kjenne gradvis mestring og forbedring av muskulatur og kne.

Nå som kneet vil tåle vridninger igjen gleder jeg meg over å ta fatt på mer dans igjen. Dansing for meg er en fantastisk måte å bruke kroppen på. Jeg elsker å leve meg inn i musikken og kjenne på de ulike følelsene som vekkes i de ulike dansene.

Dansepartnere: Therese og Egor

Hvorfor trener du?

Gjennom bevegelighetsrutiner, dans og styrketrening holder jeg meg bevegelig og har god balanse, spenst, koordinasjon, styrke og kondisjon. Jeg trener for å beholde en aktiv livsstil og god bevissthet.

Bevegelighetstrening ser jeg på som ferskvare og noe jeg kjenner at er viktig å prioritere for en smidig kropp. Tung og variert styrke kjenner at jeg gjør meg godt, og er nøkkelen for at jeg skal ha en kropp og et kne som gir meg mulighet til å beholde en aktiv livsstil fremover. Når jeg danser kan jeg rett og slett styre tilstanden min gjennom de ulike dansene jeg velger å danse.

Kjære Therese, tusen takk for at du ville dele din beste trening akkurat nå. Livet er alltid i bevegelse, og det er klart at den siste tids erfaring og rehabilitering sikkert har gjort at trening har fått enda en ny dimensjon og mening for deg. Det flotte med trening er at det ikke bare får oss i bedre form, men også kan hjelpe oss tilbake til «normalen» når kroppen har vært syk, skadet eller operert. Økt livskvalitet kommer gjerne med trening, fantastisk. Ønsker deg fortsatt god trening og bedring, og et herlig come-back i dansens verden. Håper jeg kan lære dans av deg en vakker dag.

Klem Trine  

Hva tenker du? Noe spesielt som treffer deg?

Velkommen inn i luke 20 i morgen!

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *