Luke 17: La deg inspirere av Helene og Guro

Motbakkegruppene mine står også mitt hjerte nært, og er blitt en del av storfamilien. Jeg blir bare mer og mer glad i denne gjengen, som Guro og Helene er så kule og fronter i dagens luke.

La deg inspirere til enkel og effektiv treningen i bakkene du har like der du bor: 

Hva gjør at dere liker motbakketrening så godt?

GURO

Etter flere år uten trening, kom jeg i gang med motbakketrening i høst med Trine og gruppa. Jeg var litt skeptisk til å begynne med gruppetrening, synes det virket litt skummelt å bli med og jeg kjente ingen. Men jeg tok sjansen og med en så hyggelig gjeng gikk det helt fint.

Det jeg liker veldig godt med motbakkegruppen er at det er helt ok å komme og være med selv om man ikke er i toppform. Nå kommer jeg meg ut og får motivasjon og overskudd ved å trene sammen med Trine og de andre damene hver uke, enten det er sein høstsol, regn, stjerneklart, helt mørkt, stille skog eller crispy og vinterlig. Eksotisk kan det jo også være. Vi har hatt både kyr og elg som tilskuere så langt.

Jeg kjenner på mestringsfølelse etter hver motbakkeøkt. Trine er god til å motivere slik at jeg prøver å presse meg litt mer. Da kan jeg utfordre meg selv til å løpe litt lengre i bakkene, men hvis det blir for tungt så er det også helt greit å gå i raskt tempo. Jeg liker veldig godt at Trine oppfordrer oss til å møte på trening selv om man har litt vondter her og der, da kan man gå i raskt tempo og likevel få ei fin treningsøkt og mye glede av bare det å komme seg ut og være i aktivitet.  

HELENE

HØST SOM VINTER: Helene (i lyserosa treningsjakke) har trent regelmessig i motbakke over tid.

Jeg trives utrolig godt med motbakketrening, av flere grunner. Det er mye lettere å løpe oppover med god teknikk, synes jeg, og jeg får mindre belastning på knær osv. Trine hjelper meg til å legge inn et gir eller to mer enn jeg ville gjort alene, og jeg får god effekt. Ved å være en del av gruppen hennes er det dessuten sosialt og siden treningen er i marka kommer jeg meg ukentlig ut i naturen.

Det er nydelig med tid i skogen, året rundt. Og stille. Jeg foretrekker alltid å trene i marka fremfor asfalt, også fordi det er bra underlag.

Motbakkegruppe gir rett og slett et superkinderegg!

Hvorfor trener du?

Guro sin viktigste motivasjon er at trening gir henne mer overskudd i hverdagen. Hun håper å bli både sterkere og litt raskere etter hvert. 

MOTBAKKEGLADE: Helene er helt til venstre og Guro står helt til høyre.

Helene trener fordi det bidrar både til en sterkere kropp og bedre humør.

Kjære begge to (og hele den positive gjengen som stiller opp på bildene)! Tusen takk for at dere trener med meg og deler deres opplevelse med oss. Som to beskjedne vesener kom dere inn i gruppen, tydelig bestemte på valget. Siden hver deres første dag i hhv 2020 og 2021 har dere møtt målrettet opp, hatt minimalt med fravær og brukt tiden godt når vi har våre 50 minutter sammen. Ingen har det nødvendigvis lett når man prøver ut ny trening og skal i gang. Jeg synes dere var tøffe, viser god «stayerevne» og er utrolig søte begge to. Det er gøy å se dere komme i form. Gleder meg vilt til videre trening med dere i 2022. Dere skal utfordres, mestre, oppleve glede, sanke flere naturopplevelser og bli sterkere, raskere og sprekere. Takk for hver svettedråpe, hvert smil og alle steg fra dere i år. Og for at dere inspirerer oss. Vi trenes!

Trine 

Hva tenker du? Noe spesielt som treffer deg?

Velkommen inn i luke 18 i morgen!

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *