Luke 16: La deg inspirere av kompis Bjørn

Bjørn har både aktivitetsnivået og konkurranseinstinktet i orden. Sammen med Frode og Olaf (i luke 4), kjempet han om VM-gull og kongepokaler i Casting på 1990/2000-tallet og sammen har de reist verden rundt på mesterskap og briljert i ulike lengde- og presisjonsøvelser. I dag driver han med en langt mindre nøyaktig og poengfokusert aktivitet, men det står fortsatt ikke på hårete mål.

La deg inspirere av Bjørns variasjon, favoritt distanse og neste års store mål:

Hvilken fysiske aktivitet er du mest glad i om dagen? Hva gjør at du liker den så godt?

Jogging er hovedaktiviteten min. Både på kveldstid og helger, men også fra og til jobb som alternativ til sykkel.

Forøvrig er årets oppdagelse for min del at flere men kortere økter med lav intensitet faktisk gir god fremgang, også på korte konkurranser som 10 km. Slik løpetrening gir mindre sjanse for skader og det er lettere å få gjennomført øktene. Og morsommere. Synd jeg måtte bli over 50 år for å oppdage det, hi hi.

Og så kombinerer jeg med innlagte svømmeturer når jeg kan.

Aktivitet nummer to er for tiden bordtennis. Det er litt mer sosialt enn jogging. Smil! Og så får jeg trent reaksjon, bevegelighet og hurtighet i tillegg.

Hvorfor trener du?

Utsettelse av aldersforfall. Smil igjen. Jeg liker å bruke kroppen og se at det er mulig å forbedre perser selv etter fylte 50 år. Og så er det morsomt å delta i store løp med publikum og god stemning langs løypa. Marathon er favorittdistansen. Og så tenker jeg å teste ut mitt første ultraløp på Fornebu høsten 2022 – 50 km.

Tusen takk til Bjørn som ville dele med oss. Kjempespennende og motiverende for oss alle å høre fra en som er seig og utholden og som kan og liker å løpe langt, at kortere og roligere økter også gir gode resultater. For det er jo ikke alltid vi har verken tid, ork eller kropp til å løpe så langt eller hardt. Flott at du delte. Lykke til med målet for 2022 Bjørn!
Trine 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *