Luke 15: La deg inspirere av min niese Kaja

I min familie er det full fart i alle generasjoner. Kaja, eller «Snupp», mitt tantebarn, min hjertesten er vokst opp med både jakt, fiske, friluftsliv, tur og trening, som meg hennes pappa (min bror) og meg selv. Og er det noens valg av aktiviteter tidlig i livet som jeg forstår meg på, så er det hennes; ballspill og dans.

På tur – du og jeg.

La deg inspirere av Kajas genuine treningsglede:

Hvilken fysiske aktivitet er du mest glad i om dagen? Hva gjør at du liker den så godt?

Jeg syntes håndball er en morsom sport og bra måte å trene på. Da trener jeg både styrke, hurtighet og spenst. Det gøye med håndball er at det er en lagsport, så du kan spille andre gode og skyte selv. Du blir også godt kjent med alle jentene på laget.

Også er jeg veldig glad i all mulig aktivitet med familien. Som turer i friluft, for eksempel sykkelturer. 

Og her prøvde jeg å klatre innendørs med hele familien..

Gym på skolen har jeg dessuten alltid vært glad i.

Hvorfor trener du?

Jeg trener fordi det er gøy, og for å være sunn og i form.

Kaja, du gjør så mye gøy med kroppen din! Det har du gjort fra du var liten. Organisert og ikke-organisert. Glemmer aldri den fasen hvor du alltid kom i bursdager, på besøk osv.. med skjørt med shorts under, fordi du «aldri» stod rett opp og ned på bena, men slo hjul, stiften, stod på henda til enhver tid, he he.. Alltid beredt på fysisk sprell. Og så er du verdens beste turkamerat, da får vi to pratet best og uavbrutt. Du trener fordi det er gøy! Gjett om tante liker ♥ Fortsett å la treningen drives av lyst, samhold, glede, sosialisering og oppbygging av hverandre. Så flotte verdier og holdninger du har. Gleder meg til neste tur, og til vi skal høyt og lavt sammen klatreparken!

Klem stolt tante Trine

Hva tenker du? Noe spesielt som treffer deg?

Velkommen inn i luke 16 i morgen!

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *