Luke 14: La deg inspirere av onlinestyrke-Anita

I mitt treningsunivers på nett har jeg Anita, som trener styrke online med meg året rundt. Det har hun gjort helt siden jeg startet opp helårskonseptet med livesendinger i 2017, og hun digger det fortsatt. Før synes hun styrketrening var gørr kjedelig.

Les tidligere suksesshistorie om Anita her: Begynte å trene styrke online – ble tydelig sterkere og 10 cm smalere 

La deg inspirere av Anita i dagens luke:

Hva gjør at du liker styrketrening så godt?

Jeg digger styrketrening, og har jeg fått gode rutiner på grunn av online styrkekonseptet til Trine. Før synes jeg styrketrening var direkte kjedelig og unyttig, og jeg likte da best trening med høy puls og høyt aktivitetsnivå. Nå har jeg lært noe annet og det er – at det kan kombineres. Styrketrening noen dager i uka og kondistrening andre dager.

I Trines online styrkekonsept har jeg alltid noen som kan trene sammen med meg uavhengig når jeg kan trene. Jeg jobber de aller fleste dagene hun har livesending, men det er ikke noe problem fordi man har muligheten til å ta økten som blir lagret når det passer en selv. Derfor føles det som at det alltid er noen som kan trene samtidig som meg når jeg har tid til å ta økten. Trine ønsker oss velkommen med våre navn, akkurat som vi er kjente eller gode venner. Det er så herlig å kjenne på den følelsen å bli ønsket personlig velkommen på trening, selv om det er over nett.

Hvorfor trener du? Hvorfor trener du styrke?

Jeg trener fordi jeg liker å holde meg i form og være i aktivitet. Jeg liker å kjenne at kroppen min lever og det gir meg gode dager. Jeg trener styrke for det er godt for meg, helsen og kroppen min. Jeg tror at jeg vil få en bedre alderdom ved å ha en god fysisk helse. I tillegg – når jeg har en god fysisk helse har jeg også en bedre psykisk helse.

Treningseksperter har påpekt at onlinetrening mangler det sosiale samværet og det mellommenneskelige aspektet. Mens du Anita, som har erfaring med denne formen for trening, trekker frem at du aldri trener alene. Tvert i mot føler du at det alltid er noen som kan trene samtidig som deg – akkurat når DU har tid til å ta økten. Ikke alle har skjønt at når man gir & tar, så skapes det magi – også på nettet! Treningsformen får også kritikk for at man får lite «energi» fra instruktøren og at man får dårlig kontakt med treneren. Mens du Anita, ringreven i «gamet», opplever det som at vi er kjente eller gode venner, og føler deg ønsket personlig velkommen på trening. Digger folk som deg som finner ut av det – det som var uvanlig trening da du var åpen for det, det som fikk et oppsving i corona og det som er en meget godt fungerende treningsmåte nå og for fremtiden. Gratulerer med fantastiske styrkevaner – du moderne menneske! Trine 

Hva tenker du? Noe spesielt som treffer deg?

Velkommen inn i luke 15 i morgen!

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *