Luke 13: La deg inspirere av min venninne Pernille

I min storfamilie står det ikke på spennet i lidenskap og aktivitetsformer. Pernille er en unik kvinne som ble venninne i ungdomstiden i Asker. Hun er utdannet danser og har jobbet som utøvende, skapende og undervisende danser i 25 år. Pernille har dessuten undervist i yoga i 15 år og er medeier av Puro Yoga studio i Oslo, hvor hun også er en av hovedlærerne.

La deg inspirere av hennes inderlige lidenskap og dedikasjon til yoga-praksis:

Hvilken fysiske aktivitet er du mest glad i om dagen? Hva gjør at du liker den så godt?

Jeg bruker yoga-asana som min fysiske aktivitet hver dag – og har gjort det i de siste 20 årene. (Asana er den fysiske øvelsen av yoga posisjoner). Jeg begynner dagen med å bevege meg til pusten.

I yoga er oppmerksomheten rettet innover, så jeg får på den måten med meg hele dags «stemningen». Jeg er så glad i det daglige oppmøte med meg selv.

Hvorfor trener du?

Yoga er en egen vitenskap om kropp og sinn. Øvelsene sammen med pusteteknikkene er «designet» for å stimulere og rense alle kroppens organer. Yoga klargjør sinnet for en ny dag, samtidig som jeg opprettholder fleksibilitet/bevegelighet og styrke i kroppen.

Dette daglige oppmøte er for meg en gave, og en måte å holde på en god fysisk og psykisk helse. For at yoga skal kunne bli et livsverktøy, slik det er for meg, kreves det at du gjør det regelmessig over tid.

Tusen takk til Pernille som minner oss på at trening ikke bare betyr å beine rundt, løfte tungt og ha høy puls. Venninne-gjengen vår kommer til å nyte godt av Pernilles frihet og evne til å krype under bordet å hente opp strikkepinnene våre, klatre opp på kjøkken-krakken for å hente ned de fine napoleonskake-askjettene, hoppe over bridge-bordet og løfte alles barnebarn opp i luften. He he. Om jeg bare kunne gjort yoga fast en gang i uken, hadde jeg vært så fornøyd. Hvorfor er det så vanskelig? Kanskje fordi det også er best regelmessig, og at man ikke får til alt? Uansett, jeg ble inspirert. Kanskje 5 minutter yoga hver kveld er noe for meg?

Trine

Hva tenker du? Noe spesielt som traff deg?

Velkommen inn i luke 14 i morgen!

♥♥♥

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER (første mnd er gratis, ingen bindingstid)

MELD DEG PÅ TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER (første mnd gratis, ingen bindingstid) 

Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER

Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg, gratis livesendinger og ting som skjer.

Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening

Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.

MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *